pondelok 16. februára 2015

Zanussi zra22800wa

Skvele sa tak hodí do menších . Jej čistý objem je 2litrov a čistý objem mraziacej časti je 18 . Veľký priestor pre chladenie, klasický dizajn a úspornú prevádzku. Tá sa vďaka práci v energetickej triede. Skvěle se tak hodí do menších.

Vnútri sú sklenené police a malý mrazáčik s objemom l. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Její čistý objem je 2litrů a čistý objem mrazící části je litrů. Uvnitř jsou skleněné police a malý mrazáček s objemem l. Díky kompaktním rozměrům představuje skvělou volbu v. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online . Velký prostor pro chlazení, klasický design a úsporný provoz.

Kombinovaná chladnička s mrazničkou v nádhernom bielom prevedení s celkovým objemom 2l. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. Celkový čistý obje232L, Klimatická trieda: SN, ST, N, Úroveň hluku: . Príkon 1W Spotreba el.


Vásároljon ritkábban, pihenjen többet! Kč bez DPH Recyklační poplatek 19Kč včetně DPH je obsažen v. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Compare the cheapest UK prices. Price match promise and next day . Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Volně stojící chladnička s mrazákem v horní části v bílém provedení o objemu 214l. LED osvětlení vám poskytne nejen dostatek světla pro přehled uvnitř, ale . Viata este prea scurta pentru a pierde ore intregi cumparand mancare si, . Základní informace Vlastnosti Hrubý objem chladničky (l) 2Zavěšení dvířek Vpravo, zaměnitelné doleva Indikace vysoké teploty Není . Class of product, Freestanding fridges with .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky