nedeľa 15. februára 2015

Menovky na stôl

Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. Pre svadobčanov ponúkame menovky na svadbu. Obojstranná potlač, formát 10x10cm preložený na striešku, od centov kus, v štýle svadobného oznámenia . Papiernictvo - Recy hnedý papier - menovky, štítky k výrobku a pod.


Pri každej oslave nemôžu chýbať.

U nás si môžete jednoducho a rýchlo vytvoriť vlastné menovky na stôl s fotkou na rôzne slávnostné príležitosti. V našej ponuke nájdete aj menovky ku svadobnému stolu. Dodajte nám zoznam mien vašich hostou a my vám vyrobíme menovky na svadobný stôl v dizajne vašej svadby. Ak máte záujem aj o výrobu table planu, píšte . Pri rokovaniach či konferenciách sa hodí, keď viete, kto proti vám sedí. Svadobná menovka na pohárik vo forme motýlika - MOT519.


Nevybrali ste si z našej ponuky? Vyrobíme Vám tovar podľa Vašich špecifických požiadaviek.

Mám vlastný návrh, Mám vlastný návrh, potrebujem ho upraviť pre tlač, Chcem návrh na mieru. Narodeninové oslavy, narodeninová párty, party doplnky, party dekorácie a výzdoba za najnižšie ceny. Nevesty, ktoré si robíte samé menovky na stôl - poslali by ste mi prosím nejakú predlohu?


Biely držiak má nezvyčajný tvar - tvar diamantu. Má množstvo využití, napr. Svadba – okamih, kedy si dvaja ľudia povedia slovíčko „ÁNO“, je nezabudnuteľný. V našom eshope Vám preto ponúkame široký sortiment produkt zameraný na . Darček ku každej objednávke, produkty skladom. Hľadáte menovky na stôl pre Vašu narodeninovú oslavu alebo svadobné menovky?


Svadobné menovky sú veľmi dôležitou súčasťou svadobného stola. Ponúkame Vám menovky s rôznou potlačou či v rôznych tvaroch. Chcete si na svadobný stôl preniesť kus prírody? Chceli by ste také menovky , ktoré by elegantným spôsobom pomohli usadiť vašich hostí k svadobným . Originálne držiaky na svadobné menovky.


Menovky, držiak na menovky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky