pondelok 2. februára 2015

Skrina genewa 9

Skriňa má posuvné dvierka, na ktorých je umiestnené zrkadlo. Popis: Jednoduchá 2DV šatníková skriňa s posuvnými dverami a . Praktická šatníková skriňa Genewa IX je vyrobená z kvalitnej laminovanej drevotriesky v obľúbenom farebnom prevedení dub sonoma. Všetky informácie o produkte Šatnínková skriňa Nabytok-Bogart Skriňa genewa , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie . Rozmery, ŠxVxH: 203x215xcm.


Korpus aj dvierka sú z kvalitného LTD vo farbe dub sonoma.

Dvere sú dekorované sklom s . Posteľ Signal Genewa 160x2cm. Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. Korpus i dvířka jsou z kvalitního LTD v barvě dub sonoma. Moderná dvojdverová skriňa. Vešiaková aj policová časť.


Vnitřní uspořádání naleznete výše ve fotogalerii. Stylová skříň s posuvnými dveřmi, které zdobí pruh z kouřového skla.

Skříň je vyrobena z kvalitního LTD. Hrany jsou ohraničeny ABS páskou proti poškození. Do obchodu NábytekPaulsro. GENEWA nabízí spousty úložného prostoru.


Hrany u skříně jsou ohraničeny ABS páskou. Dodáváme v demontovaném . Vnútri skrine nájdeme police aj priečku na ramienka. Na veľkých dverách je umiestnené zrkadlo v tvare vlny.


EUR 29EUR Šatníková skriňa VICTORIA 2. U nás najdete vše - postele, rošty, matrace, ložnicové sestavy, skříně , šatní organizéry,. Skříně Penelopa 2Žirafa 2. GENEVA 28 zrkadlo, biela je súčasť sektorového systému GENEVA. Zrcadlo přímo na skříni může celý proces zkrátit až o polovinu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky