pondelok 2. februára 2015

Detská žehliaca doska so žehličkou

Prezri si u nás detska zehliaca doska so zehlickou a porovnaj ceny v 10. Praktická žehliaca doska s ružovým poťahom pre malé slečny. S kovovým pevným rámom a podložkou na odkladanie žehličky.


Clean poteší malých domácich pomocníkov vo veku od rokov. Detská doska na žehlenie . Pre každé pracovité dievča ponúkame tento set na žehlenie.

Vaši najmenší budú určite nadšení z tejto jasnej a robustnej drevenej žehliacej dosky a drevenej žehličky. Ideálne na žehlenie oblečenia pre bábiky, alebo k . Predám používanú veľmi peknú výškovo nastaviteľnú ružovú žehliacu dosku so žehličkou , ktorá vydáva zvuky ako pri žehlení - zvuk pary, . Smoby Tefal Avantis 1so zvukom. Súčasťou setu je aj žehliaca doska s regulovateľnou výškou, poťahom zo 1. Cool Cook detská upratovacia sada 1 Chef so žehliacou doskou a upratovacím.


Upratovací set spolu so žehliacou doskou a detskou žehličkou v . Biele lakované drevo a ružové pokrytie s bielymi srdiečkami lahodí detským očkám. Pevné státie dosky zabezpečujú šikmé nožičky a svorka.

Súprava na žehlenie obsahuje žehliacu dosku , žehličku so zvukovým efektom, prostriedok pre ľahšie žehlenie bielizne, štipce a ramienka. Celá sada je vyrobená z kvalitného plastu, v pekných pre deti lákavých farbách. Drevená žehliaca doska pre deti na rolové hry, autetické napodobňovanie činností.


Možný aj osobný odber v Tvrdošíne alebo Štefanove nad Oravou. Kurier až k Vám domov po celej SR. Táto žehliaca súprava je skvelá hračka pre každú malú gazdinku v domácnosti, ktorá. Skladací žehliaca doska pre malé gazdinky s odkladacou plochou pre žehličku.


Zo žiadnej modernej domácnosti predsa nemôže chýbať žehliaca doska a ani žehlička. Ak by Vás Vaša malá dcérka rada napodobňovala v žehlení, tak ju . Stabilné pracovné plocha - konštrukcia so štyrmi nožičkami (o priemere mm). Kovová odkladacia plocha je vhodná pre všetky bežné žehličky. Vhodné pro děti od let. Kvalitní plastové zpracování.


Predam detsku kuchynku, rozkladaciu, z casti - kuchyna, zehliaca doska (so zehlickou a vesiakom), odkladaci priestor s mikrovlnkou. Odkladacia plocha na žehličku. Univerzálny poťah na žehliacu dosku s odkladacou pochou pre žehličku. Set od talianskeho výrobcu obsahuje všetko potrebné, aby sa malá gazdinka .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky