pondelok 2. februára 2015

Postel biela

Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Jednolôžkové a manželské postele v modernom farebnom prevedení biela.


Biele postele pôsobia elegantne a čisto, preto sú v interierovom dizajne veľmi . V našom e-shope nájdete rozmanité rozmery čalúnených manželských postelí za výhodné ceny.

Dvojlôžkové manželské postele ponúkame v rôznych veľkostiach, aby každý získal pohodlné. BRIMNES rám postele s úložným priestorom, biela , Lönset . Vyberte si z ponuky celočalunených postelí v eshope s nábytkom Tempo Kondela. Posteľ , biela , 90x20 ARKONA Posteľ s roštovou doskou, 90x20 biela, . Každá minúta strávená v tejto posteli bude pre vás zážitkom. Drevená posteľ DANIKA Postele biela.


Manželská posteľ s roštom, 160x20 biela textilná koža, MIKEL. Maminky , nové nadherné postielky ,krásne farebné do detskej izbičky malej slečny.

Tieto biele poschodové postele sú vyrobené z kvalitnej MDF dosky, ktoré sa lakuje 3x bezzápachovým lakom. Poschodová posteľ má veľmi stabilnú konštrukciu, . Ponuka detských postelí v bielom odtieni je najväčší na našom e-shope Nábytok Aldo. Biely odtieň predovšetkým pre vybavenie detskej izby patrí k tým . V detskej izbe sa určite osvedčí praktická vyťahovacia posteľ Joker. Vďaka tomuto prvku môžete ľahko vytvoriť dve plochy na spanie pre vaše deti. Detská juniorská posteľ 140x70cm.


Materiál: borovica masív. Už meno postele naznačuje, že ju vaše deti budú milovať. BAGIRA prenesie každé dieťa do čarovnej rozprávky, kde sa plnia aj tie najtajnejšie sny.


Moderné a trvácne zariadenie aj do vašej chyže. Kvalitné postele pre veľkých aj malých. Westwing je expert pre Váš osobný štýl bývania. A biela pristane všetkým veciam spojeným so spánkom – od kostry postele až po posteľné obliečky. Rozmer matraca je 180×200.


Očakávate od novej postele hlavne moderný dizajn? Potom ste správne v Sconte.

XL Biely rám postele , umelá koža, 180x2cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky