streda 25. februára 2015

Poličky do spálne

Veľa suvenírov z dovolenky a málo miesta? Policové regály a policové systémy, ktoré budete mať radi. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Nástenná polička dub P001-DUB 3. Náš široký sortiment nástenných políc obsahuje jednoduché poličky , uzavreté police na stenu ale aj celé policové systémy do každej izby.


Police nájdu uplatnenie v každej domácnosti.

Môžu byť nielen skvelým designovým doplnkom, ale zároveň aj pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch a . Na Biane vám k tomu poslúžia kúpeľňové police a poličky. Zväčšite úložný priestor v kúpeľni pomocou štýlových policových dielov a systémov. Venujte ratolestiam čo najviac odkladacieho priestoru. Vyberajte zo stoviek poličiek pre dievčatá aj chlapcov.


Všetky dizajnovky máme skladom. Ponúkame dopravu vlastnými autami a . Do kuchyne, do kúpeľne, do obývačky ale aj do spálne a detskej izby.

Tempo Kondela TRIX sada políc , biela. Regály a poličky značky Tempo-Kondela. Využijete ho napríklad v obývačke, spálni alebo pracovni. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí vrátane políc , ktorých veľkosť si môžete upraviť podľa svojich potrieb. V našom eshope nájdete viac ako 2druhov závesných poličiek na stenu v rôznych tvaroch a farebných prevedeniach.


Je na Vás čo si vyberiete. Kúpite online v eshope Mobelix. Moderné police na stenu na predaj za super cenu. Poličky si vždy nájdu svoje miesto v domácnosti.


Skvelým doplnkom sú viac-priečinkové. Polička môže byť drevená, plastová, ale aj zo sklom. Hodia sa do obývačky, kuchyne, kúpeľne, detskej izby, spálne , pokojne aj. V prípade vonkajších rohových políc je vhodnejšie použiť plytšie . U nás nájdete police a poličky na stenu do Vašej kuchyne, rôznych tvarov, farieb, rozmerov. Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad.


Na vaše poklady, suveníry z dovoleniek, aj fotografie, ktoré pre vás niečo znamenajú. Uložte ich do regálov a políc z našej ponuky! Fenomém zvaný polička je opäť v móde.

Svoje miesto nájde v kuchyni, kúpelni, obývačke, ale aj v spálni či detskej izbe - môžete ju jednoducho. Regále a poličky do spálne v našej ponuke vyladia Vašu spálňu na maximum.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky