streda 18. februára 2015

Promac kavovar

Promac Green Compact ME 2. Napište první recenzi tohoto produktu. Vysoce kvalitní profesionální espresso kávovar , vznikající na lince Rancilio v Miláně. PROMAC Green PU pákový. Disponuje automatickým vyrovnávacím tlakom, manomentrom .

Bezplatná inzercia, kavovar promac predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Požičiavame za odbery takéto kompaktné dvojpákové espresso kávovary a fresh . Již se Vám nevyplatí oprava starého espressa a uvažujete o koupi nového? Nákupem novějšího modelu espressa získáte opět plnou záruku, ale také . Vysoká provozní spolehlivost a kvalita zpracování.


Profesionálne Talianske kávovary.

PODMIENKY NA ZÍSKANIE KÁVOVARU Z ZĽAVOU: - podpis Zmluvy o nájme a kúpe prenajatej veci. V případě zájmu realizujeme i kompletní repase kávovarů. Vymezovací podložka těsnění kávovaru ø 73x59x0. BEZZERA, BFC, BRASILIA, . Servis a prenájom kávovarov svetových značiek. Prejsť na Kávovary na mieru.


Pripravili sme pre Vás kávovary a zariadenia priamo od dodávateľov: – profesionálne. Predaj kávy, náplní a kávovarov. Bez správně vyčistěného kávovaru dobrou kávu neuděláte. Prodám kávovar jedno pákový, málo používaný ve výborném stavu.


Technické parametry:automatické . Cosmai brandhome bez trysky. Predám profesionálny dvojpakovy kávovar značky promac kávovar je zachovalý bolo oň dobre staranè funkčný len občas sa stane že preblikne akoby tam bol . Super dvoupákový profi kávovar za dobrou cenu. Nevhodná koupě, téměř nepoužívaný - Bazarbox.


Nádherný, spolehlivý, klasický italský kávovar.

Má viaceré predvoľby na prípravu kávy .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky