štvrtok 26. februára 2015

Pekáče do rúry

Pasabahce BORCAM Pekáč sklenený hranatý s vekom l. Kvalitný materiál je vhodný pre všetky typy sporákov a do rúry. Smaltovaný pekáč Banquet má štandardnú dĺžku centimetrov, je ale mierne vyšší než ostatné bežné p. Pekáč má praktický oválny tvar, držadlá a pokrievku. Oválný litinový pekáč se smaltovým vnitřním povrchem a praktickou poklicí.

Vysoký třídílný pekáč oválného tvaru s mimostředně umístěnými úchyty, díky kterým se pekáče pohodlně vejdou do trouby. Aby sme dosiahli pri pečení najlepších výsledkov, . Použitelný na všetkých typoch tepelných zdrojov aj indukcia, do rúry s pokrievkou max 200°C, bez - max 260°C. Sklenené pekáče , to je láska, ktorá nehrdzavie! Predstavujeme horúcu novinku, masívne pekáče DELÍCIA GLASS zo žiaruvzdorného skla, . Predávame rôzne pekáče a plechy na pečenie smaltované, keramické, zo skla, nerezové. Oválny pekáč s poklopom TULIP cm.


Vynikajúci na pečenie v rúre aj pre varenie na platničke sporáka.

Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej . Príslušenstvo k rúre , Odmasťovacie sprej značky Wpro ODS 4účinne. Pekáč – oválny, objem l, veľmi odolné a číre sklo SIMAX, rozsah teploty až 300°C, vhodné aj do mikrovlnnej rúry , ľahká údržba. Dosiahnite vždy dokonalé . Zažite chutné kulinárske dobrodružstvá s našimi plechmi a pekáčmi Delimano. Títo kuchynský pomocníci sú správnou voľbou pre každého, kto rád pečie či už . Nádoby na pečenie, pekáče , formy na koláče, zapekacie misy a misky.


Pečené baklažány na večernú oslavu pre ôsmich alebo zemiaky z rúry na rýchlu . POPIS Keramická za pekacia misa od výrobcu Emile Henry je vyrobená zo špeciálnej burgundskej . Stojan na hydinu do rúry Pečenie biela. Kup Pravý držiak na grilovacie pekáče priamo od Electrolux. Typ spotrebiča: Sporáky, rúry a varné panely.


Typ dielu: Diely na varné platne. Doviezli sme veľkosti pekáčov do rúry. Ide o pekáč so sklenenou pokrievkou a obsahom litrov, štvorcový pekáč so . Pekáče do rúry od nemeckej firmy ELO.


Hľadáte pre vás vhodný pekáč či zapekaciu misu?

OKAY patrí medzi 3TOP internetových predajcov v Európe. Odporúčaná maloobchodná cena. Gastro- pekác 1kW 20€. Zobraziť ďalšie produkty .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky