piatok 20. februára 2015

Váha na pivné sudy

Všestranne použiteľné kontrolné váhy určená napr. Váha se nejčastěji používá. Hledáte na pivni sudy vaha ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Plošinové kontrolné váhy na váženie pivných sudov.

Indikátor může být položen vedle váhy, nebo . FAQ otazky: Akú váhu kúpiť na váženie keg sudov piva do krčmy, reštauracie, baru. Váhy na váženie pivných sudov. Sudové váhy lze použít na občasné převážení jakýchkoliv jiných sudů - sudy na. Ponúkam na predaj čisto novú multifunkčnú digitálnu váhu na KEG sudy s bielym ľakovaným jadrom a bielym povrchom (biely smalt) -vodovzdorný, pamäť . Podobné Preložiť túto stránku Návrh vhodného koncového efektoru pro požadované operace se sudy a přepravkami.


Vlastní váha palety je mezi 20–kg podle vlhkosti dřeva. Vhodná na jednoduché vážení ve skladu nebo v zázemí provozoven.

Sudy keg se postupně široce prosadily v gastronomii. Také pro domácí použití jsou dostupné výčepní přístroje vhodné pro tyto sudy. Obvyklé velikosti keg sudů. Pivové sudy sú vyrábané podľa európskych noriem.


Pivné sudy sú špeciálne sudy na skladovanie sýtených nápojov pod tlakom určené na distribúciu nápojov. Narážecí hlava: bajonet (korb). Dostupnost: Skladem 2ks. Neexistuje žiadny lepší pocit, ako čapovanie studeného piva! Digitálna mostíková váha do 150kg po 20g 45xcm.


Opravená repasovaná váha na pivové sudy do 2kg,. Plastové sudy na víno s víkem a těsněním. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů sudy. Nová digitální obchodní váha do 1kg po 20g.


Všechny sudy prodávané na tomto e-shopu jsou standardně vybaveny fitinkem s originál pojistkou proti jeho vytažení. Pro vytažení fitinku je potřeba speciální .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky