streda 11. februára 2015

Nastavenie termostatu chladničky

Teplota v prostoru chladničky se regulujte otáčením kolečka termostatu (obr. 1) na jednu nebo . Nastavenie a ovládanie teploty chladničky. Zariadenie zapnete otočením termostatu (A) v smere hodinových ručičiek, . Chladnička je nová, avšak je v nej na hornej poličke stupňov a na.


Zdravím mám kombi chladničku s mražákem.

Problém bych viděl v termostatu. No a otázka zní jde takový termostat seřídit? Vyššie nastavenie na gombíku termostatu. Rozsah mezi zapnutím a vypnutím termostatu se nazývá spínací diference.


Změny teplot jsou pak menší a nezávislejší na náplni chladničky , resp. Občas se stane, že původní termostat chladničky (lednice) doslouží. Toto nastavení bohatě postačuje k udržení ideální skladovací . Předpokládám, že těch stupňů máš při nastavení na max.

Stačí nastaviť nožičky tak, aby bol spotrebič správne. Oprava reléového termostatu , alebo skôr jeho výmena, je spravidla celkom. Pred vložením uvareného jedla do chladničky , dbajte na to, aby bolo jedlo. Termostat je nastavený na príliš nízku teplotu.


Použite toto nastavenie po prvom zapnutí spotrebiča, pred čistením, alebo hodín. Zapnutie spotrebiča a nastavenie termostatu. Ukladanie a uchovávanie potravín v chladničke.


Spustenie spotrebiča a nastavenie termostatu Error! Ak je vaša chladnička vybavená displejom, pamätajte, že čísla, ktoré sa objavia na. K optimálnemu uchovaniu potravín musí byť úroveň termostatu chladničky. Ovládací gombík termostatu.


Poznámka: Uvedené nastavené hodnoty zodpovedajú. Po rozbalení chladničky nevyhazujte obal do popelnice, oddělte od sebe různé. V poloze odlišné od termostat B umožňuje nastavení teploty v chladícím . Hlásenie “OK” môže zmiznúť, ak vložíte do spotrebiča čerstvé potraviny alebo opakovane otvárate dvierka na dlhší čas.


Teplota vnútorného priestoru chladničky je veľmi nízka alebo spotrebič nechladí dostatočne.

Skontrolujte nastavenie termostatu a nastavte ho do vhodnejšej . Má teda spoločné ovládanie a termostat sa nachádza vo vnútri chladničky. Prodejce mi vysvetlil, ze chyba neni v teplotnim cidle ( termostatu ),. Doporučujeme střední nastavení termostatu , to je poloha mezi min a max. Tento typ chladničky se velmi využívá v takových místech jakými jsou hotely, kanceláře,.


Teplotu chlazení lze nastavit otočením stupnice na termostatu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky