piatok 30. januára 2015

Kartónové krabice s vekom

Kartónové krabice s vekom. Vďaka samostatnému veku nemusíte tieto krabice používať len ako klasický . Ponúkame vyššie aj nízke úložné krabice. Balíte a zasielate Vaše produkty rozličných veľkostí? V našej ponuke sa nachádzajú krabice s chlopňami, s vekom , paletové .

Dekoračná krabica Aornament bal. Praktické dekoračné krabice. Home collection Úložné krabice s potlačou Nature 51x37x24cm - Kameny.


Naša spoločnosť predáva a distribuuje kartónové krabice rôzneho druhu. V porovnaní s látkovými, plastovými alebo prútenými . Výroba a predaj obalov z vlnitej lepenky, kartónové obaly a krabice (škatule). Krabica s odklopným vekom L SIGMA 2ks.

Sme výrobcovia kartónových obalov a kartónových krabíc rôzneho druhu. Bobo - krabica - A 1x 2x 1mm, 2ks. Všetky firmy z oblasti Papierové, lepenkové a kartónové obaly v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. V tejto kategórií nie sú žiadne produkty.


Táto kategória je dočasne . Prírezy, klopové krabice , krabice s vekom , zasúvacie a pevné obaly, skladané. FEFCO rozdeľuje kartónové obaly na základe technológie výroby a. Cena: 3€ Skladom, expedujeme ihneď. ZHIMEI ponúka kartónovú krabičku s vekom za nízku cenu.


Ako jedna z popredných čínskych kartónov s výrobcom a dodávateľmi veka, naša továreň sa. Máte všude hračky a různé maličkosti, které nechcete vystavovat na odiv, ale přesto je potřebujete mít po ruce? Papierové krabice s vekom sú ideálnym riešením problému bezpečného. Uložný box TOPSTORE s vekom.


Archivačná krabica 330x260x75mm COLOUR EMBA - modrá. Rýchlo zložiteľná archívna krabica Esselte Speedbox, s vekom , veľkosť L, 43. V ponuke nájdete tortové krabice a rozšírenú ponuku cukrárskych krabičiek, štýlové obaly na drobné cukrovinky, ktoré zákazníka upútajú na.

Môžete si vybrať z krabíc s vekom alebo vo forme skladačky. Jednorázové kartónové krabice. Nádoby je možné objednať v modrej farbe so žltým vekom , . Nájdete tu papierové krabice s vrchnákom výrobcov a dodávateľov v Číne. Vlastné papierové kartónové obaly s magnetický kryt. Vyrábame kartónové výseky, ktoré pre vás môžeme aj poskladať do krabice.


Vertikálna integrácia zabezpečuje minimálne náklady. Naše oddelenie výskumu a . Košík x květnináč z kartonu (basket x flowerpot of cardboard) DiY. Výroba kvalitných obalov z vlnitej lepenky, kartónových a darčekových škatúľ, obalov na víno, lepiacich pások, fólií, tašiek a fixačných prostriedkov za prijateľné.


Pomůcky: bavlněné jednobarevné tričko, tvrdý papír, nůžky, foukací fixy, tvrdý karton ( krabice ) jako podložka Cílem cvičení je nácvik nádechu nosem, regulace. Archívne krabice a boxy vhodné na dhlodobé ukladanie dokumentov. DPH: € s DPH: €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky