piatok 16. januára 2015

Ajurvedska kava brahmi

Chutný a zdraviu prospešný nápoj. Staré indické učenie o zdraví AJURVÉDA k nám do Európy prinieslo alternatívnu kávu bez kofeínu a je ňou čoraz známejšia ajurvédska káva. ZLATÝ DÚŠOK je chutný a zdraviu prospešný rozpustný kávovinový nápoj bez kofeínu, vyrobený z kvalitných surovín - čakanky, jačmeňa a raže. Mají silnou, hořkou chuť a vynikající účinky. Tato káva je lahodná, silná, hořká a chuťově výrazná, čekanka podporuje správné . Výborné pre pracujúcich ľudí starších ako rokov.


Instantná kávovinová zmes s himalájskou bylinou. Podporuje paměť a koncentraci. Zobrazit v plné velikosti.


Brahmi, podporující paměť a . Zlatý doušek je chutný a zdraví prospěšný instantní kávovinový nápoj neobsahující kofein, pro. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a . Jsme nejen internetová lékárna nabízející rozmanité množství léčiv, výživových doplňků a . Kč 7Kč 6Kč bez DPH. Je výbornou náhradou kávy.


Na pamäť a koncentráciu - instantná kávovina s himalájskou bylinou brahmi s príchuťou . BRAHMI ajurvédské kafe g DNM. Ajurvédská káva – brahmi 50g. Zdravý povzbudzujúci nápoj bez kofeínu. Z hľadiska tradičnej čínskej . Najobľúbenejšia z ajurvédskych náhrad kávy.


This Pin was discovered by Iveta Kojetska. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dostupnosť: Na externom sklade.


Ochutnejte ajurvédskou kávu (ajurvédské kafe), jejíž základem je čekanka lékařská.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky