utorok 27. januára 2015

Predajne stojany

Hľadáte vybavenie do predajne ? Máme nákupné koše, vozíky, obaly, stojany , torzá, busty a mnoho ďalších tovarov… STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Vybavenie obchodov, predajní. Stojany na darčekové tašky. V rámci podpory predaja poskytuje naša firma svojim odberateľom bezplatne stojany na papierové tašky, servítky, sviečky , doplnky, . Zabezpečenie predajní , elektronické systémy.

Kliešte - predajný stojan ks. Predajné pulty sklenené, plné. Malý stojan Krištáľové srdiečka. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Spracovanie osobných údajov.


Kvalitný kovový stojan na kabelky oceníte vďaka jeho nastaviteľnej výške a…. Kovový stojan slúži k uskladneniu túb s gombíkmi. Hrúbka plechu na ktorom je háčik upevnený je 1mm.

Háčky majú zobáčiky a musia sa vešať do kríža pletiva. Rozmery : výška 12cm. Pre vystavenie osív MoravoSeed naša spoločnosť zapožičiava partnerom predajné stojany. Sú určené pre lepšiu orientáciu zákazníka na predajni ako aj na . K veľkej časti sortimentu pre našich obchodných partnerov - rybárske potreby SK ponúkame REKLAMNÉ PREDAJNÉ STOJANY ZADARMO K vybraným druhom . Vyrábame krabice, krabičky, obaly, pútače, stojany , displeje, plagáty, darčekové obaly, bag-in-boxy. Ponúkame ofsetová tlač, UV lak, kašír.


Panel na autorádia do predajne pre až rádií. Obsahuje vstavané reproduktory a prepínače. Atraktívny stojan na prúty ktorý bude dobre vyzerať v každej predajni. Výhodou je jeho obojstranné využitie, preto je možnosť ho postaviť aj do priestoru. Chrómované stojany na oblečenie, stojančeky na stôl, drôtené hrabacie koše, gondoly z drážkových . Vyberte si zo širokej ponuky kartónových stojanov a reklamných pútačov.


Možnosť vlastného grafického potlače alebo výroby na zákazku. Stručný popis: Pre spoločnosť Lenovo sme zaistili výrobu troch typov stojanov , ktorých primárnym cieľom je zabezpečenie dostatočnej vizibility produktov . Príslušenstvo - Monitory - Držiaky a stojany , Rozsiahlý sortiment skladom za akciovú cenu, nákup aj na splátky. POS – príslušenstvo pre reklamu, predajné stánky a stojany.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky