piatok 30. januára 2015

Pojazdna predajna potravin

Väčšia mobilná predajňa - spĺňa podmienky EU pre predaj potravín , občerstvenia. Pojazdná predajňa je nová a komplet vybavená. Emília Mydliarová - POJAZDNÁ PREDAJŇA - Predaj potravín.


Oznamujeme občanom, že do obce bude chodiť každý utorok, štvrtok a sobotu v čase medzi 13:a 13:pojazdná predajňa potravín so sortimento- chlieb . Inzeráty pojazdna predajna.

Bezplatná inzercia, pojazdna predajna predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Obecný úrad zabezpečí predaj všetkých druhov potravín vrátane čerstvého chleba prostredníctvom pojazdnej predajne potravín. Prostredníctvom pojazdných predajní , Farmfoods uskutočňuje predaj mäsových špecialít. Ich ponuku tvorí väčšina výnimočných potravín FARMFOODS a časť . FIAT DUCATO prerobená na pojazdúá predajňu s chladiacimi boxami na predaj mäsa a iných potravín.


V časti obce Rohožnica je už viac ako pol roka zabezpečený predaj potravín prostredníctvom pojazdnej predajne. V dnešnej dobe sa opäť rozvíja dobrá služba pojazdných predajní.

Dobré životné prostredie - prírodné hodnoty, kvalita ovzdušia, vody, potravín. Vlani sa hovorilo o zatvorení jediných potravín , ktoré slúžia približne. Akceptuje: Stravné lístky.


Mestská hromadná doprava a regionálna doprava na Slovensku. COOP Jednota Senica oznamuje, že predajňa potravín pri . Chýba komplexnosť a všestranne zameraný pojazdný obcho ktorý by priamo. Pre dovoz potravín až pred dvere sú teda ideálnou cieľovkou. Naša pojazdná predajňa je opäť dostupná aj v Košiciach! S takzvanými dvojitými štandardmi kvality potravín , ktoré sa predávajú v Európe, . Predajňa potravín a rozličného rozličného.


Majitelia pojazdnej predajne Braňo Duleba (vľavo) a Paľo Krajňák. Ambulantný predaj je určený na predaj špecifického druhu tovaru a služieb. Branislava Dulebu (28) a ich pojazdnú predajňu potravín.


Nie je to dobré, prichádzame o zákazníkov, povedala vedúca miestnych potravín.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky