piatok 30. januára 2015

Ikea stuva predam

Nová stála vyše 700€, tento typ sa uz nevyraba. Variabilná- stolík je možno umiestniť na niekoľko spôsobov, postel ma aj vstavanú skriňu s dverami, . Bezplatná inzercia, ikea - stuva predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Prodám dvířka a čela zásuvek k nábytku Ikea Stuva starší design, v dobrém stavu : 1x bílá dvířka 60x128cm 4Kč 1x zelená dvířka 60x128cm 4Kč 1x bílá . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na . Kúpite alebo predáte Detská izba? Pozrite si inzeráty na Inzeraty. Zoznam inzerátov - strana 2. Pouzivane ale udrziavane v dobrom.


Oblepene detskymi nalepkami. Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Ponúkam na predaj zo série STUVA MALAD (v IKEA už nie je v ponuke ) . Postielka ma par skrabancov od zubkov. Ale je v dobrom stave a cena je spolu s Matracot. Inzerce - stuva ikea , nabídky - prodám , prodej, inzeráty.


Ahoj, uvažujeme na předěláním pokoje pro budoucího školáka a líbí se mi tahle serie z IKEA. Máte s ní zkušenosti, jste spokojení? Ikea stuva detská postieľka so zásuvkami, breza, 6140. Prodám - IKEA GULLIVER dětská postýlka, lokalita Krnov. Barva bílá a bříza Rošt postele lze umístit.


Inzercia - Nábytok, bývanie, Skrine, komody. Biela skriňa STUVA s policami a dvierkami - 1. A ještě jedna nezanedbatelná věc – na matrace Sultan poskytuje IKEA záruku kvality. Patrová postel Stuva - Ikea už rozebírají maminky na webu eMimino. Predám kuchynsku bateriu. IKEA komoda STUVA (800), STUVA skříňka IKEA (100), Skrina ikea stuva (45), Koupim (Nabídněte), IKEA STUVA zásuvka . Nábytek Ikea Stuva bílo-zelený, postýlka bílá.


IKEA sestava Stuva , Středočeský kraj, Benešov - Pro. Prodám postel Ikea Stuva 1 stav, rok stará .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky