utorok 27. januára 2015

Banky na bankovanie sada

Tenkostenná banka na bankovanie s priemerom mm. Výborné banky na celulitidu aj na klasické bankovanie. Bankovanie je veľmi stará masážna technika, ktorá pomáha pri odstraňovaní bolesti chrbta, krku, ramien, kĺbov , svalov . Originál čínske gumenné banky na bankovanie.


Zvýhodněná sada všech velikostí silikonových baněk:.

Masážní baňky z lékařského silikonu účinně pomáhají při bolestech svalů, onemocnění krevního oběhu, . Za prvé , pretože čínske banky pracujú rýchlo a efektívne. Naše masážne banky sú vhodné pre masérov ale aj na domáce bankovanie. Bankovánie je metóda, ktorá sa už od pradávna využíva v Číne. Vákuové masážne banky sada kusov od firmy Kangzhu.


TOP najpredávanejšie v kategórii. Sada kusov silikónových baniek.

História bankovania Bankovanie je metóda známa dlhšie . Vyriešte svoje zdravotné problémy s pomocou tejto 6-dielnej sady u vás doma trebárs aj hneď! Pumpičku vyťahujte z hlavy banky vždy smerom hore. S vašou vlastnou sadou na bankovanie si môžete dopriať túto unikátnu.


Podľa európskej tradície sa gumové banky používajú na chrbát. U nás nájdete masívne sklenené banky , plastové banky aj silikónové masážne banky , ktoré sú vhodné pre masérov ale aj domáce bankovanie. Gumové banky na bankovanie - sada 4ks - Eshop Masáže - Kramár - Všetko pre masáže . Tieto banky sú vyrobené prémiovým výrobcom KangZhu, a sú ponúkané našou firmou už viac ako r. Banky na bankovanie - sada. Sú v kvalitnom a odolnom prevedení.


Vhodné na klasické bankovanie celého tela. Pri používaní je vhodné mať na vakuové banky predom určené odkladacie . Výborná aplikácia u detí, odpadá strach z ohňa. Bankovanie je niekoľko tisíc rokov stará, historicky osvedčená technika, známa v starej Číne, Indii, u domorodých. Masážne banky sa vyrábajú z prvotriedneho borokremičitého skla typu 3.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky