streda 21. januára 2015

Regál na šanóny

Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Doba dodania: - dní. Praktický policový regál na cca šanónov , vhodný na umiestnenie na zem, stôl, skrinku. Nie je určený na zavesenie na stenu.


Darček ku každej objednávke, produkty skladom.

Hledáte regál na šanony ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V katalogu nemáme podrobnější informace o regál na šanony. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Nehľadáte len regál na šanóny. Hľadáte kvalitný regál na šanóny ! Také sú regály z nášho, zákazníkmi .

Konštrukcia otočného regálu je samonosná, veľmi stabilná a zároveň ľahko ovládateľná. Stĺp je usadený na otočnom kríži, ktorého ramená sú vybavené . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny . Oboustranný kovový regál na šanony má dřevotřískové police. Skládá se snadno , bez použití šroubů a to díky unikátnímu systému spojování nosníků.


Regál na šanony je regálom, ktorého montáž je jednoduchá ,bez skrutiek. Jednoduchosť montáže spočíva aj vďaka unikátnemu systému upevňovania nosníkov. REA OFFICE Sv dezéne dub canyon. Archivační systém, který Vám ušetří prostor při archivaci Vašich písemností. Díky otočnému mechanismu lze uspořádat až 1pořadačů, otočný sloup si vyžádá . Prezri si u nás regal na sanony a porovnaj ceny v 10.


Detailní popis Otočný regál na šanony , patra buk. Z regálových modulů je možné vytvořit sestavy regálů různých délek tak, aby se dosáhlo . Regály na šanony jsou vysoce stabilní a spolehlivé. Konstrukce regálů na šanony byla vyvinuta, aby poskytovala vysokou hmotnost a zároveň byly tyto regály .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky