pondelok 12. januára 2015

Skrinka pod umývadlo 60 cm

Cersanit skrinka Gracja s umývadlom Ontario 60cm odtieň Jaseň - kúpeľňový set v odtieni Jaseň - skrinka s umývadlom keramickým Ontario - dvierka sú . V tejto kategórii nájdete štandardný rozmer skrinky pod umývadlo cm. Skrinky pod umývadlo sa vyrábajú . Elegantná skrinka s umývadlom KOLO TRAFFIC, sa hodí do každej kúpeľne. Minimalistické a čisté prevedenie skriniek Cubito-N zaujme na prvý pohľad a . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a .

Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Dekor biely lak ve vysokom lesku, dvierka, zásuvka, 60x80x35. Barevné provedení lesklá bílá. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Nabídka skříněk pod umyvadlo o šířce cm.


Vybrané skříňky jsou dodávány včetně umyvadla , k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat zvlášť. Závěsná skříňka pod umyvadlo určená pro umyvadlo umyvadla šířky cm. Skladem, ihned k odběru ks.


Kúpeľňa je miestnosť, v ktorej sa drží viac vlhkosti, a preto by sme mali vyberať nábytok, ktorý je odolnejší a má laminovanú povrchovú úpravu.

Skříňka má zásuvky s mechanismem . Rozmer: x 2x 4cm. Prevedenie: biela lesklá. Hledáte sortiment Nábytok?


Zajímá vás Nábytok skrinka s umývadlom nebo obecně Nábytok do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a . Produkt patrí do kategórií: Sanita. Soft -close zatváracím mechanizmom.


Nakupujte moderné skrinky s umývadlom do malej aj veľkej kúpeľne. Umývadlové skrinky sú praktické vďaka svojim úložným priestorom. Pro kombinaci s umyvadlem . Tesi skříňka pod nábytkové umyvadlo včetně upevnění.


Soft-close zavíracím mechanismem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky