piatok 16. januára 2015

Skrina viktor

Biele plochy sú kombinované dubovým dekorom. S touto elegantnou šatníkovou skriňou v bielej farbe bude vaše oblečenie vždy prehľadne uložené. Vo vybavení skrine je šatníková tyč a polica.


Cenovo dostupná šatníková skriňa VIKTOR 4. Je vyrobená z lamina, ktoré sa jednoducho udržiava.

Krásna kombinácia dekorov bielej a dub San Remo vytvára v spálni priateľskú atmosféru. Táto skriňa je toho dôkazom. S rozmerom cca 2× 2× cm . Moderná šatníková skriňa s posuvnými dverami. Základné vnútorné vybavenie šatníkové tyče, police.


Postel už máte, ale kde spí vaše šaty? Třeba Šatníková skriňa VIKTOR za 179​ EUR.

Nábytok Tempo Kondela Vám ponúka vešiakovú skriňu VICTOR s posuvnými dverami s dostatočným priestorom pre zavesenie Vášho oblečenia. GLOBAL-KROS BOCA I skriňa s posuvnými dverami - dub sonoma. Jednoduchost a krása přírodního vzhledu je zcela typická pro programovou řadu Viktor 2. Pokud potřebujete rozšířit stávající úložný prostor, můžete zvolit. Ak by ste potrebovali úložný priestor s poličkami, môžete si . Skříně a komody Šatní skříně VIKTOR 2. Vnitřní police set ks VIKTOR.


Materiál: DTD laminovaná. Rozmery (ŠxHxV): 170x60x1cm. Skriňa s posúvnymi dverami. Bílé plochy skříně decentně zvýrazňuje vodorovný pás dubového dekoru na dvou posuvných dveřích. KIKA můžete vybírat ze stovek modelů.


Moderní design, kvalitní materiály, precizní zpracování. SKRIŇA „ VICTOR “ platné do: 13. Naučte sa, ako správne zmontovať posuvné dvere u šatníkovej skrine!

Pozrite sa na inštruktážne video a. Sada Vkládacích Polic Viktor Marvic, 2-jitý Set - bílá, Moderní. Apartmány Viktor - Chorvátsko - Stredná Dalmácia - ostrov Hvar. TEMPO KONDELA Dvojdverová skriňa , s posuvnými dvermi, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky