utorok 27. januára 2015

Vyšívané osušky

Osušky s rôznymi nápismi. Od Ľúbim Ťa až po Najlepší poľovník. Realizácia objednávky do hodín!


Ponúkame množstvo osušiek - s nápisom, menom, horoskopom ale aj možnosť vytvoriť si vlastnú osušku. Na výber ponúkame farieb textílií a farieb nití, ktoré si môžete ľubovoľne nakombinovať podľa vlastných . Veľký výber - skvelá cena!

Kvalitné vyšívané osušky s humorným nápisom alebo menom. Jedná sa o kvalitné froté osušky a uteráky zo 1 bavlny príjemnej na dotyk s nasledovnými rozmermi. Krásne rôznofarebné osušky, uteráky, detské uteráky i dokonca plážové osušky nájdete na. Krásne jednonofarebné, alebo vyšívané osušky a uteráky.


Kvalitní froté vyšívaná osuška se jménem ze 1 bavlny. Vyšívaná osuška -INKED GIRL. Detská osuška s kapucňou s vyšitým motívom je vyrobená z bavlny.


Je veľmi mäkká a vysoko savá z príjemne mäkkého materiálu.

K farbeniu boli použité farbivá . Video vám pomôže ako si vytvorť vyšívanú osušku v našom e-skope lawli. Darčeková sada s osuškou ,uterákom,ručníkom a umývacia žinka. Na všetkých uterákoch sú vyšité.


Postup ako si vytvoriť vlastnú osušku: 1. Vyberte si farbu osušky 2. Descubre (y guarda) tus propios Pines en Pinterest. Vtipné tričká, vyšívané osušky , uteráky a darčekové predmety. Lawli descrubrió este Pin.


Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Ručník i osuška s Vaším logem přinese zákazníkům dobrou službu a Vám reklamu.


Kvalita výšivky a spokojený zákazník je pro nás vždy na předním místě. Tieto osušky si Vás podmania nielen tým, aké sú jemné a príjemné, ale tiež svojou pestrofarebnou škálou, z ktorej si vyberie úplne každý. Style : svetlo modrásvetlo ružovásvetlo žltá. Kliknutím na odoslať objednávku súhlasím s. Taktiež beriem na vedomie, že uvedená e-mailová adresa môže byť využitá na zasielanie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky