streda 28. januára 2015

Obchodné regále bazar

Bezplatná inzercia, obchodny regal predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Ak mate zaujem, otvarate obchod tak . Predám kovový variabilný, stavebnicový polohovateľný obchodný regál.


Ponúkam na predaj obchodné regále z dôvodu rušenia predajne.

K dispozícii budú drevené regále s lištami na cenovky, V-2m, Š-90cm, H-30cm, počet kusov. Predám zariadenie do prevazdky, obchodu , predajne. Predajné regále , predajné pulty, police a iné. Predávám obchodné zariadenie do predajne šiat, regále s policami, 2ks štendre s ramenami, ks aranžerské busty a drevený pult, všetko v zachovalom v stave.


Vybavení prodejny, obchodu - pult, regály , sítě,koš. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Predám sivé obchodné regále SU-veľká nosnosť sú v perfektnom stave.

Rozmer 210x100cm, šírka políc 40cm,spodná 50cm. Boli kúpené 2rady po 6m dľžky a . Predam regaly ktore mi zvysili v sklade. Maju polic s MDF, su bezskrutkove. Regal ma nosnost jednej police.


Prodejní stůl- černá barva. Nábytok je uplne nový nikdy nebol použitý , vieme Vám ho . Prodám dřevěné skříně (knihovna, regály ) o rozměrech: prosklená skříňka 1x: 54. Prodám různé desky světlé barvy, různé rozměry, prodejní regály z obchodu , . Ponúkame regálové systémy, policové regály kovové, drôtené, plastové a drevené. Podľa použitia máme regály kancelárske, regály na pneumatiky, regály na . Funkčné a spoľahlivé riešenia v oblasti obchodných zariadení, chladiacej techniky, klimatizácií a vzduchotechniky.


Moderná a fungujúca predajňa. EUR bez DPH (29EUR s DPH). EXPO ZAŘÍZENÍ OBCHODŮ , s. Cenovkové lišty na regály , deliče políc.

Regál na chlieb a pečivo. BAZAR použité vybavenie obchodov . Vybavenie obchodov, zariadení obchodov, ramienka, figuríny, torzá, busty, štendre, stojany, pulty, regály , nákupné košíky, obchodné interiéry, etiketovacie . Doba dodání (od obdržení platby): 1-dny;. Z dôvodu zatvorenia predajne ponúkame na predaj obchodné regály. K dispozície máme jednostranné regály šírkou 1m a 25m, obojstranné regály šírkou 1m .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky