pondelok 19. januára 2015

Stojanový vešiak na kabáty

Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. Stojanové vešiaky do predsiene aj čakárne pre vás máme za skvelé ceny. Jeho háčikov poskytuje dostatok priestoru pre kabáty a bundy. ACT Drevený vešiak na kabáty Bremen - v ponuke farieb - Čierny vešiak.


Stojanový vešiak na kabáty ,klobúky a čiapky s možnosťou odloženia aj dáždnika. Majte poriadok v predsieni vo všetkých kabátoch , ktoré sú u vás doma alebo na.

Biely vešiak na kabáty ks. Samostatne stojaci vešiak z dreva alebo kovu. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky , botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky.


KNIPPE stojan na kabáty a klobúky, poniklované. Nejde však len o vyššie spomínané vlastnosti. Vešiaky na oblečenie využijete v každej domácnosti. Keďže stojanový vešiak znáša najväčší nápor v zime (množstvo búnd a kabátov ), stabilita by . Vyberte si z ponuky klasických stojanových vešiakov alebo vešiakových stien.


V našej ponuke nájdete nástenné vešiaky , stojanové vešiaky , stojany na dáždniky, stojany na šaty a nemých sluhov.

Kovové vešiaky sú pre zvýšenie stability . ALBA Chromy stojanový vešiak. Predam kovovy stojan na saty, Vesiak v tvare figuriny. Predám stojanový vešiak na kabáty , celodrevený, farba svetlá čerešňa.


Ideálny vešiak do predsiene alebo kancelárie. Vyhotovenie s úpravou na dáždniky a odkvapkávacou miskou. Vešiak bude rozhodne praktickým doplnkom Vašej predsiene či kancelárie.


Existuje pár vlastností, ktoré by mali stojanové vešiaky na kabáty mať. Mali by byť praktické, moderné a stabilné. Ak tieto atribúty spĺňajú, potom . Kvalitné a elegantné vešiaky v rozličných vyhotoveniach.


Vešiak na oblečenie je vhodný pre kabáty , bundy a plášte.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky