štvrtok 8. januára 2015

Výroba záložky do knihy

Nakreslete na ni obrázek, napište svůj oblíbený citát nebo úryvek z knihy. Když budete s výrobkem spokojeni, máte hotovo! Nevlékněte záložku na roh . To jediné potřebujete na výrobu draka, který se zakousne do rohu stránek a ukáže vám, . Tagy: aktivity s dětmivyrábíme s dětmi výrobky z papíru .

Vyrobte si s dětmi jednoduché papírové záložky do rohu knížky. Vďaka tejto milej záložke , už viacej nezabudneme, kde sme prestali čítať našu obľúbenú knižku. Hotové výrobky od autorky nájdete tu.


Ba co víc, je rychločtenář. Přečte knihu za dva večery. Dřív četl papírové knihy , teď čte knihy elektronické.


Výhody to nepochybně má . Jak si vyrobit pěkné záložky do knihy.

Nechte se inspirovat tímto návodem. Výroba pěkných záložek do knížek pak půjde snáz. Inspirujte se záložkami do knih - s nimi je čtení ještě větší potěšení :-) 3. Pro Děti, Záložky , Vyrábění Pro Děti, Knihovny, Jednoduché Ruční Výrobky , Hmyz. Patříte - li k milovníkům knih a vášnivým čtenářům, jistě si potrpíte na pořádné záložce.


Aby něco vydržela, neroztrhala se, lehce se nevytratila. Tretí návod na záložku z našej série je najľahší a opäť môžete do jej výroby zapojiť aj deti. Motív vtáčika a nôt je hravý, staromosadzná záložka s kvetinovým.


Děti většinou knihy milují. A abyste nemusely poslouchat „Mami, mami, tuhle část už jsi mi četla! Všechny následující záložky si můžete nejen sami vyrobit (viz návod dále), ale i rovnou koupit - cena je cca 6Kč za kus.


Třetí návod na záložku z naší série je nejsnazší a opět můžete do její výroby zapojit i děti. Návod na záložku do knihy s ptáčkem 28. Výroba záložiek bola pre nás zábava, hra a zároveň prekvapenie a očakávanie, . Záložka do knihy spája školy: Čítam, čítaš, čítame.


Při výrobě záložek děti používaly různé metody a techniky.

Kovový polotovar určený k výrobě záložky do knihy. Je zcela na vás, jak si záložku dotvoříte. Na závěsné očko můžete připevnit řetízek s naketlovanými korálky, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky