piatok 9. januára 2015

Konferenčný stolík orech

Potrebujete moderný konferenčný stolík , ktorý by Vám zároveň poskytol dostatok úložného. Konferenčný stolík Kwadro tmavý orech Konferenčný stolík Kwadro . SIGNAL PADOVA C konferenčný stolík - orech tmavý. Vyrobený je z kvalitnej MDF laminovanej v príjemnom prevedení francúzsky orech.


Klasické tvary konferenčného stolíka oživuje dekor orech Baltimore s bielou plochou uprostred hornej dosky.

Ponúkame veľký výber konferenčných stolíkov pre každého. Chcete konferenčný stolík drevený či kovový? Ratanový, alebo sklenený?


Praktický rozkladací a výškovo nastaviteľný konferenčný stolík BEATRIX vo farbe orech , ktorý je vyrobený z kvalitného MDF (vrchná doska) a prírodného . A niekedy aj ozajstným umeleckým dielom. Kvalitné slovenské konferenčné stolíky do vašej obývačky. Vyberte si originálny a praktický stolík z našej širokej ponuky a bývajte štýlovo.


Moderný,elegantný konferenčný stolík.

Prevedenie: orech v kombinácii s antikorom a kaleným sklom. Farba: Krémová, Oriešková. Vzdialenosť medzi nohami: 1cm. Angel konferenčný stolík je taký typ stolíka, ktorý vďaka svojej dizajnovej nápaditosti zapadne do vašej obývacej izby a oživí tak vašu sedaciu súpravu.


Rozmery ( ŠxHxV): 80×48×cm. Orechové potešenie do vašej obývačky. U nás za bezkonkurenčnú cenu! Dodanie do: pracovných dní. Miestnosťou na umiestnenie je obývačka.


DEREK FO - konferenčný stolík Orech francúzsky 80x48x39cm. XL Závesný polkruhový stôl na balkón s terakota a bielou mozaikou. XL 2-dielna sada konferenčných stolíkov , . Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka. Ak je navyše navrhnutý tak, aby bol nadčasový a zapadol do každého štýlu, je to veľký bonus .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky