utorok 13. januára 2015

Dvojdverová skriňa

Dvojdverové skrine do spálne, chodby, či študentskej izby. Vnútorné vybavenie skrine záleží od konkrétneho typu. Na výber rôzne farebné prevedenia. Vašej domácnosti novú energiu.


U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Vyberajte si Šatníkové skrine podľa parametrov a porovnávajte ceny z.

Dodacia doba 3-týždňov. Látkové skrine , menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Klasické alebo posuvné dvere.


Ak chcete usporiadať aj vnútorný priestor môžete . Vyberte si z ponuky skríň do spálne v eshope s nábytkom Tempo Kondela. Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix. Dizajn tejto vysokej skrine je jednoduchý aj moderný zároveň.


Rozsiahly úložný priestor tvorí policový systém ukrytý za dvomi.

Za ľavými dverami sa nachádza vešiaková tyč s poličkou, . ASSISTANT AS-007-zv prevedení buk. V eshope DREVONA doprava nábytku v Bratislave ZADARMO. Luxusná kvalitná skriňa s ABS hranami, má kvalitné kovové pojazdy na ložiskových kolieskach - systém FOCUS, vešiaková, policová skriňa s posuvnými. Antistatická dvojdverová skriňa so štyrmi prestaviteľnými policami. Pozrite sa na výrobky v akcii a ušetrite pri nákupe vďaka Zlacnene.


Kancelársky nábytok Hobis vyniká predovšetkým svojou praktickou stránkou. Skrine Šatníkové skrine. Funkčne zariadená kancelária uľahčuje a spríjemňuje prácu. Je vyrobená z kvalitného MDF čisto bielej farby.


Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Možnosť dokúpiť aj iný nábytok v rovnakom dizajnovom prevedení z nej robí skvelú . Priestranná detská šatníková skriňa PINETTE vyrobená v dokonalom farebnom prevedení vhodná pre dievčatá aj chlapcov. EUR Vysoká biela dvojdverová šatníková skriňa Pinio Marseille.


Praktická dvojdverová šatníková skriňa s poličkami. Materiál: DTD Drevina – vzor jelša – rubina mm. Rozmery (ŠxVxH): 90x200xcm. Prevedenie: béžovo-biela.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky