streda 14. januára 2015

Fagor ft4136s cena

Predaj tohto produktu bol ukončený. Cena v predajni: 59€. Konečně řešení pro malé koupelny!


Parametry: Energetická třída: B Třída pracího výkonu: A Kapacita prádla pro praní (kg): Kapacita prádla pro sušení ( kg): . Přidej vlastní hodnocení (0). Prodej tohoto produktu byl ukončen.

Atraktivní ceny , hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Hodnotenie: - ‎recenzie - ‎18 9900 CZK Kupte si! Jistota bezpečného nákupu, akční ceny , rychlost a. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Kombinace pračky a sušičky je dnes velice žádaná.


Spojuje dva spotřebiče usnadňující práci, místo a čas. V našem sortimentu nabízíme předem plněné pračky . Programy prania: Mieszane minut, .

Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Akčné ceny a najlepšie ceny na Najlepsie- ceny.


Skúste si pozrieť aj ďalšie lacné produkty v kategórii Práčky Fagor. Hydrostat Fagor JLW-CG-CMMQ-0WP i wiele innych częsci do pralki Fagor. Tato nabídka od prodejce LIMAL_CZ byla archivována dne 26.


Srovnání cen výrobků v eshopech, vyberte si nejlevnější produkty v internetových obchodech. Automatická pračka Fagor 3F-211. Myčka Fagor LF-020S bílá cm.


Inzerát Pracka v okrese Karviná, cena dohodou, od BUELA BUELA na Sbazar. Popis: Prodam pracku siemens xs starsi pere ale nevypousti se voda bude to . Nakupujte za najnižšie ceny. PRAČKA SE SUŠIČKOU PRÁDLA.


Zabudovateľná umývačka riadu Fagor.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky