streda 21. januára 2015

Cierna komoda

Ak sa nebojíte čiernej , potom vás istotne zaujmú komody s prvkami čiernej napríklad na dvierkach či zásuvkách, ale i úplne čierne kusy nábytku zahalené do . Skrinka - komoda - čierna a imitácia dreva - x 1x cm. Komody so zásuvkami alebo košíkmi v rôznych veľkostiach. Našli sme Čierne komody vo viacerých internetových obchodoch za cenu už od 12€.


Komoda KABDRUP zásuviek úzka biela. Obľúbeným produktom je Polica, čierny lesk,x2 GANA za 12€ a Police, .

Komody sú nábytkom, ktorý je obľúbený už dlhé desaťročia. Uložte si všetky potrebné veci do vašej novej komody. V ponuke máme komody veľké a malé, so zásuvkami aj s dvierkami, kombinované aj výklopné.


Vašej domácnosti novú energiu. Komody , bielizníky a skrinky oceníte ako zariadenie do domácnosti či kancelárie. Ide o univerzálny nábytok so zásuvkami na oblečenie či dôležité dokumenty. Komody s moderným dizajnom z kvalitných materiálov sú skvelou variantou, ako rozšíriť úložný priestor vo Vašom byte a zároveň mu ponechať vzdušnosť.


Nadčasovo moderná čierna komoda s vysokým leskom ponúka nielen luxusne osvetlenú vitráž, ale tiež úložné priestory.

Moderné komody za výhodnú cenu. V našej ponuke nájdete moderné komody s leskom, detské komody , klasické komody ,. Kombinovaná komoda s dvomi dvierkami a 4-mi zásuvkami Genesis je vhodnou voľbou do akéhokoľvek interiéru. Je vyrobená z kvalitnej LTD dosky, ktorá je . Vyberajte si Komody podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Nábytok z programu Alina zaujme jednoduchými, strohými tvarmi, ktoré sú doplnené elegantnými, dekoratívnymi prvkami. Neutrálny prírodný dekor dubu . Zobrazujeme všetky produkty z kategórie Komody , ak hľadáte konkrétnu vlastnosť, vyberte si. Vyberte si komodu alebo vitrínu od Tempo Kondela. Biela trojdverová komoda so zásuvkami z masívneho borovicového dreva Støraa Seattle.


EUR Čierna trojdverová komoda Germania Almeria. Popis: Jednoduchá praktická zásuvková komoda poslúži na odloženie drobnej. Komody Každá, aj malá domácnosť potrebuje mnohokrát veľké nápady a kus nábytku, ktorý.


DTD fóliovaná, (ŠxVxH): 124×75×4cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky