piatok 29. januára 2016

Plachta 120x200

Je vhodná pre všetky vekové kategórie, od detí a dojčiat, až po. Vysoký roh tohto prestieradlá umožňuje dokonalé. V tejto kategórií nájdete posteľnú plachtu rozmeru 120x200. Posteľné plachty tohto rozmeru si môžete vybrať z týchto materiálov: froté a jersey.


Jersey 120x2zo 1bavlny.

Frote plachta s gumičkou 120x200. Chemické čistenie: Nečistite chemicky. Inštrukcie: Prať s rovnakými farbami, po prvýkrát samostatne. Rozmery plachty : 120x200xcm.


Elastické i klasické posteľné plachty. Je dôležité dôkladne si vybrať správnu plachtu na posteľ. Mala by byť pohodlná a odolná, pretože ju používame každú noc.

Guma u napínacích prestieradiel je navlečená do tunelu, čo pri. Tencelová plachta nepremokavá 120x2cm. Napínacie plachta jersey s gumičkou všítou voľne do tunela. Nepremokavá napínacia posteľná plachta.


Bez kvalitnej posteľnej plachty nie je váš komfort pri spaní dostatočný. Posteľná plachta má nielen ochrannú funkciu, zabraňuje znečisteniu matraca, ale aj . Plachty z bavlny a mikrovlákna, plachty froté alebo jersey. Plachta je potrebnou súčásťou každej postele a mala by dokonale ladiť s. Plachty - široký výber veľkostí, materiálov aj farieb v predajniach a eshope kika. Kvalitné materiály, precízne spracovanie.


Froté plachta 120x2Čokoládovo-hnedá. Elegantné a vysoko kvalitné napínacie prestieradlá ponúkame v širokej škále farieb a rozmerov. Aj vaše matrace potrebujú ochranu a starostlivosť. Obliečky z bavlny, lyocellu a džerseja umocnia pôžitok zo spánku.


Vyberte si z rôznych farieb.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky