pondelok 11. januára 2016

Pracka samsung chyba 5d

Ak vaša práčka Samsung ( Samsung ) vydá chybu 5E, zariadenie nečerpá vodu. Spoločnosť Samsung má kódy sudS, sud alebo 5d. Tak co byste měli dělat v případě, že pračka „ Samsung “ chyba „DE“. Chybové kódy pračka samsung - costestitv.


Kódy poruch a poruch praček Samsung ( Samsung ). V pamäti Preložiť túto stránku 30.

Pokud je pračka Samsung chyba 5u není to důvod k panice a způsobí mistra. Chyby a nedostatky Samsung pračky. Vědomím chybových kódů a jejich význam, můžete vyloučit . Práčka: chybové kódy (Samsung).


Dekódovanie a odstraňovanie. Takže čo by ste mali robiť, ak by práčka Samsung spôsobila chybu DE. Hlási Vám práčka chybu, ale vy neviete, čo znamená?


F– chyba pri ovládaní zámku (dvere nie sú tesne zatvorené).

Chýba: 5d Sd chyba na samsung diamantu pračku - primezona. Pozrime sa na ďalšiu chybu, ktorú nepríjemné ženy v domácnosti pripúšťajú, a práčka Samsung rýchlo reaguje. CHYBOVÉ HLÁSENIA Ak sa vyskytne porucha práčky , na displeji sa môže.


Do mycieho alebo príliš peniaceho činidla sa pridalo množstvo prášku. Gratulujeme vám k pořízení nové pračky Samsung. Je-li prádlo nevyvážené a zobrazí se chyba. V pračce je čidlo které je zanesené.


U pračky Samsung , kterou mám je pod horní deskou čidlo (malé čerpadlo) od kterého . Ahoj už delší dobu zlobí vypouštění u pračky samsung , při praní se program zastaví s chybovou hláškou 5D ,což jsem dohledal jako chyba. Chyba Sd (nikoli 5d ) je detekce pěny. Zvažte možnost, když pračka Samsung , chyba 5E, SE nebo jiný.


V daném problému existují různé modely firmy Samsung sudS, sud nebo 5d. Veľa prášku sa pridá do práčovne alebo príliš penidlo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky