utorok 12. januára 2016

Vybavenie obchodu s textilom

Etiketovacie kliešte, etikety do kliešti v rôznych farbách, textilné kliešte, ihly do kliešti, splinty, poistné . V pamäti Busty, torzá, hlavy, parochňe, nohy. Označenie tovaru, cenové etikety. Pokladničné pásky TERMO, mincovníky. Ponúkam ZARIADENIE do PREDAJNE s textilom , busty, figuríny, panel na stenu,.


Vybavenie predajne a zariadenie predajne v online bazári.

Predame kompletne zariadenie do predajne textilu. Jednotlive kusy je mozne . REGÁLY, PULTY, VITRÍNY – OBCHODNÉ ZARIADENIA MEDCOM. Hľadáte vybavenie do obchodov ? Firma MEDCOM vám už viac ako dvadsať rokov ponúka . PRIAMÝ DOVOZCA a VÝROBCA ponuká: -GARANCIE NEJLEPŠEJ CENY!


RYCHLÉ VYBAVENIE OBJEDNÁVKY! Ponúkam na predaj za výhodnú cenu zbytok nábytku z predajne s textilom. Vybavte si svoju predajňu čo najfunkčnejšie.

Rýchle dodanie a veľmi priaznivé poštovné. STOKLASA - sme tu pre Vás od r. Kancelársky nábytok Košice - poradenstvo, návrh v 3 výroba aj na mieru, dodanie do týždňov, rozvoz v SR zdarma, výber stolov, skríň. Asistentka predaja (V texte), KOMPLETNÍ VYBAVENÍ OBCHODU. Ponúkame vybavenie pre archívy, sklady a dielne.


Dodávame všetky druhy regálov a regálových systémov - policové regály, regály na pneu, pojazdné regály, . Skladá sa : -Slot panely v dĺžke 18m ,farba. Predaj nábytku a vybavenia do predajní - regály, stojany, figuríny, etiketovacia technika. Predaj vybavenia obchodov : regály, chladiace vitríny, mraziace vane a . V prvom rade si potrebujete nájsť vhodný priestor na prenájom, kde by ste začali svoje . Dá sa zariadiť predajňa do cca 7xmetrov.


Predám zariadenie predajne s detským textilom. Zvyšok vybavenia predajne, ako sú napríklad skladové regále alebo aj tie. Zariadenie obsahuje profi zostavu na stenu v dĺžke .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky