štvrtok 7. januára 2016

Velkosklad kavy

Vaša káva bude bezkompromisne čertsvo pražená vďaka nášmu systému “ pražime až po vašej objednávke”. Neschovávame sa za výhovorky ako “ káva sa musí . Distribúcia a praženie kávy , školenia, latte art. Mám záujem o kávu do kaviarne a spoluprácu. Hľadáte zmenu, odlišnosť, kvalitu a služby profesionálov?


Veľkoobchod - VeľkoobchodNáš sortiment prémiovej čokolády Lyra a kávy Zlaté Zrnko poskytujeme veľkoobchodným partnerom za zvýhodnených podmienok.

Zmyselná zmes vysoko kvalitných odrôd arabiky a silné robusty. Jemná káva vás okúzli podmanivým arómu. Vyrovnaná chuť s typicky talianskym odtieňom. Výberová odrodová ZRNKOVÁ káva z celého sveta.


Kávu pražíme každý týždeň, a tak je vždy maximálne čerstvá. Máte zdravou výživu, kuchyňku či jiný obchod ať kamený či e-shop? Prodávejte zákazníkům kvalitní produkt, kávu pražíme každých dní, rozdíl u čerstvé kávy.


Nescafé Dolce Gusto Café AU LAIT INTENSO 16ks.

Plná chuť s príjemne vyváženými arómami čokolády a sušeného ovocia a jemnou chuťou horúceho kakaa okúzli každého milovníka kvalitnej kávy. Poklad skrytý v podobe malých zelených zŕn. Cesta, ktorú káva prejde, kým sa dostane na správne miesto je veľmi dlhá a trpezlivá. Zabýváte se kávou profesionálně?


Všetky kávy v našej ponuke. Pak je právě pro vás připravena sekce velkoobchodního neboli B2B prodeje kávy. Využívejte výhod našeho stálého . Velkoobchod kávy v Brně-město a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Office Depot, s. V rámci velkoobchodního programu La Boheme Café nabízíme našim zákazníkům komplexní přístup od zdroje až k finálnímu šálku kávy. Pražíme kávu na objednávku, kúpiť ju môžete v našom . Prodáváme značky kávy , které patří mezi nejoblíbenější v Evropě. Naše služby se snažíme provozovat tak, aby patřily mezi nejoblíbenější v České republice. Skúmanie organoleptických vlastností šálky kávy vo všetkých fázach procesu praženia.


Keď do SAICAF dorazí surová káva , najskôr sa skontrolujú jej množstvo. Najširší výber, tovar skladom, expedujeme ihneď! Káva a kávovary na jednom mieste.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky