piatok 22. januára 2016

Hotelový textil

Textil Hotels vyrába uteráky, župany, odevy, obrusy, vankúše, prikrývky, obliečky, potisky, výšivky,. Vyberte si z našej kvalitnej ponuky pre hotelový program. V ponuke župany, prestieradlá, osušky, plachty a rôzne iné za skvelé ceny. Výroba hotelového textilu , hotelové obliečky a plachty, chránič na matrac, hotelové uteráky a osušky, wellness plachty, župany.


Hlavní činností je výroba hotelového a bytového textilu.

Je nám ctí a potěšením představit Vám náš hotelový sortiment. Nyní vcházíte a stáváte se našimi hosty, kterých si velmi vážíme a kterým nabízíme maximální . Pro konkrétní nabídku hotelové textilu , který nenaleznete v naší nabídce nás . Spoločnosť Quiltex Vám ponúka široký výber textilu vhodného pre hotely, reštaurácie, penzióny, nemocnice, domovy dôchodcov, domovy sociálnych služieb a . Do kategorie hotelový textil patří vše z textilu pro hotely, penziony i stravovací zařízení. V nabídce máme ubrusy bavlněné i teflonové, povlaky na židle, povlečení . Používaním stránok prevádzkovaných Uniontex Trade s. Reštauračný a hotelový textil k vašej spokojnosti.

Našou motiváciu je originalita a úspechom vaša spokojnosť. Damaškové povlečení, ubrusy, přehozy, hotelový textil. Povlečení francouzské, prodloužené, přehozy, prostěradla, ručníky, textil pro mš.


Ponúkame veľký výber textilu pre hotely. Od základných produktov až po tie najluxusnejšie. Bavlněné plátno, tradiční flanel . V oddělení hotelová textilní vybavenost jsou prezentovány textilní výrobky firmy Dadka Vracov. Všechny výrobky jsou opatřeny zdravotními a jakost. Vše v bílé barvě ( bílá = čistá ). Predávame kvalitné hotelové prádlo za rozumné ceny.


Plachty v širokej ponuke druhov a rozmerov. Součástí této kategorie je kvalitní hotelový textil značky Kvalitex, vyznačující se maximální pevností, jenž jde ruku v ruce s dlouhou životností. Najdôležitejším segmetom jej výroby je výroba posteľných . V tomto oddělení e-shopu, naleznete hotelový textil.


Jedná se o hotelové povlečení, hotelové prostěradla, hotelové ručníky, osušky a hotelové předložky do . HOTELOVÝ TEXTIL , BytovyShop.

Nabízíme široké spektrum kvality od základních produktů až po ty nejluxusnější. Proměňte Váš hotelový pokoj v příjemné prostředí pro Vaše hosty díky exkluzivním froté textiliím a hebkým županům framsohn frottier. Ručníky, osušky a župany vysoké kvality.


Hotelový , reklamní nebo bytový textil.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky