pondelok 18. januára 2016

Gorenje ect 6 sy2w

Ovládanie je dotykové, umiestnené . Ovládání je dotykové, umístěné vpředu. Luxusní doplněk i výkonný pomocník Už dlouho si slibujete, že si pořídíte spolehlivého a. Je opatřena výkonnými sálavými varnými zónami HI-LIGHT, z nich. ECT SY2W varná doska skl. Hi-Light zóny, 4-dielny indikátor zvyškového tepla, Bezpečnostná zámka, Bezpečnostné vypnutie varnej platne, Príkon: ,kW, Rozmery pre zabudovanie.


Doprava zdarma, záruka původu. Můžete si vybrat z různých typů elektrických varných desek na Electro. Varné desky gorenje = kombinace designu, vyspělých technologií a příznivé ceny.


Rozměry pro zabudování (šxvxh) (min-max): 58-× ,× cm. StayWarm ( udržování teploty 70C). Senzorové (dotykové) ovládání. Srozumitelnost a kontrola při vaření. Sklokeramická varná deska ECT6SY2W Jednoduché ovládání se SmartControl.


Pro každou varnou zónu lze samostatně . Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Gorenje IT612SY2W kogeplade. Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky