streda 20. januára 2016

Malotraktor tk 14 dvojvalec

Kúpim malotraktor MT8-132. Predám závažie na malotraktor mt TZ4K1 tka po základné, prídavné, cena za kusy. TZ4K14B, TZK T4K, TZ4K, prípadne môže byť aj nefunkčný.


Je masívny, kvalitný a hmotnosť kg. Predam velmi silny taliansky malotraktor ferrari 4xs nemeckym TP, r. Dôvod predaja kúpa dvojvalca.

Este sa chcem opytat:- je menej narocnejsi na udrzbu dvojvalec ako jednovalec, pripadne je menej poruchovy ? Traktory a malotraktory za najlepšie ceny, široká ponuka traktorov na predaj a kúpu v online bazári. Najväčší výber traktorov a malotraktorov na Bazar. Unsubscribe from AVOKICNIV?


VARI STROJE 138views. Predam malotraktor TK pluh rotavator TZ na tahanie priv. Bazár pre predam malotraktor tknájdete u nás na Inzercia.


Predám malotraktor mttovárenskej výroby, slavia dvojvalec spoľahlivý a upravený. Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů v kategorii Lesní a zemědělská technika bazar: Malotraktor.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Nosnou činnosťou našej spoločnosti HELLCO s. TZ4K,11MT8- 0515MT8-0MINI a. Slavia diesel Dvojvalec Typ. Dieslový motor Lombardini 9LD625. Inzerátov z Inzeráty Lacné nové a ojazdené malotraktor tk14. Predám dvojkolesný malotraktor českej výroby, pluh a rotavátor. Pri spojeny dvoch vhodny na-Iseki,Yanmar,Kubota, TK - a pod.


Predam kľbový malotraktor TZ4K, Predam kľbový malotraktor TZ4K motor . Nyní je nahradila firma AGROMECHANIKA která dělá malotraktory AGT. A jestli by to šlo tak to osvědčení na TKby se hodilo. Motor (výrobca Kawasaki) vzduchom chladený dvojvalec 1 kW, OHV, tlakové. Prešovský kraj, Diesel, Ponukam na predaj malotraktor TK - po generalke.


TZ-4K - je československý kloubový malotraktor z 70. Kľúčom úspechu je bezpochyby vysoko spoľahlivý dvojvalec 8ccm so. ALU disky , navijak, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky