piatok 8. januára 2016

Štiepacie sekery fiskars

Všetky naše sekery sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov za výborné ceny. Je skvelá pre kempovanie , . Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov . Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie štiepacie sekery fiskars. Ukážeme kde môžete štiepacie sekery najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Hoci môžu štiepacie sekery na prvý pohľad vyzerať rovnako,.

Perfektne vyvážené porisko s čepeľou pre čo najbezpečnejšie, najpohodlnejšie a najefektívnejšie použitie . Nová univerzálna sekera Xje ako stvorená na štiepanie veľkých klátov aj nad 30. Sekery za trvale najnižšie ceny. Uľahčite si štiepanie dreva s kvalitnou sekerou renomovanej značky! Je veľmi obľúbená ku štiepanie stredne veľkých klátov.


Fiskars štiepacia sekera X- veľkosť XXL. XFISKARS je vhodná na štiepanie veľkých klátov. Unikátny tvar čepele zabezpečuje bezpečnú a účinnú prácu.

Líšia sa predovšetkým kvalitou, materiálmi, cenou ale takisto aj účelom. Hoci, úlohou každej je nasekať . FISKARS Xvhodná na štiepanie vetiev a menších polien. Má novú vylepšenú geometriu čepele, nové označenie viditeľné na porisku, nový typ.


Vonkajšia dĺžka, 4mm, 6mm, 7mm, 7mm, 9mm. Precízne vybrúsené ostrie - ostrie štiepacích sekier 30- 40 . Má jednoduché použitie, aj jednou rukou. Vystužené sklenými vláknami. Univerzálne, kempingové a štiepacie sekery , brúska na sekery.


Díky svojí unikátní konstrukci . Pri práci s klasickými drevenými sekerami počas rúbania či štiepania dreva sa pravidelne stretávame s niekoľkými problémami. Perfektně vyvážená štípací sekera Aje určena pro ruční štípání velkých špalků s úhlem . Dlhé porisko pre dosiahnutie väčšej energie pri štiepaní veľkých polien Dodáva sa s plastovým puzdrom pre ľahké prenášanie a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky