piatok 29. januára 2016

Stojanový vešiak drevený

Vešiak na oblečenie Vám s radosťou pomôže upratať Váš byt. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Stojanový vešiak BOOGIE WT.


Bezplatná inzercia, dreveny vesiak predaj a inzercia. Predám kvalitný a veľmi zachovalý drevený stojanový vešiak bordový. Keďže stojanový vešiak znáša najväčší nápor v zime (množstvo búnd a kabátov), stabilita by mala.

Tu nájdete celodrevené vešiaky , drevené vešiaky s kovými doplnkami a drevené nemé sluhy. Drevený alebo kovový stojanový vešiak ? Predám stojanový vešiak na kabáty, celodrevený, farba svetlá čerešňa. Vešiaky - hľadáte spôsob, ako oživiť Vašu domácnosť?


Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky , botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky. Vyhotovenie s úpravou na dáždniky a odkvapkávacou miskou.


V kategórii stojanové vešiaky ponúkame veľké množstvo vešiakov drevených , kovových, kombináciu dreva a kovu, kombináciu dreva, kovu a mramoru.

Z praktického hľadiska iste oceníte vešiak s názvom AC-N, ktorý sa stane nenahraditeľnou súčasťou vašej haly, predsiene či chodby. Vešiak drevený Hamburg, prírodný, prírodné drevo. Výška 1cm- Odtieň: hnedá. Ponúkame klasické drevené stojanové vešiaky aj moderné kovové. Okrem závesných vešiakov na stenu ponúkame v našom sortimente dizajnové stojanové vešiaky do predsiene.


Klasický stojanový vešiak na chodbu, alebo do kancelárie. Veľký drevený a funkčný nástenný vešiak pre chodbu z borovice, masívneho dreva. Kvalitný štýlový stojanový vešiak v elegantnom modernom dizajne. Jednoduchý moderný drevený stojanový vešiak v modernom dizajne. Elegantný stojanový drevený vešiak z ohýbaného masívneho bukového dreva.


Funkcia je teda stále totožná, stojanový vešiak jednoducho poslúži na . Predám - Vešiak drevený VÝPREDAJ, lokalita Vranov nad Topľou. Konštrukcia vešiaka je z kombinácie kovu a dreva. Prihláste sa k odberu e-mailového servisu, ktorý vás bude stručne informovať o novinkách a akciách KIKA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky