utorok 12. januára 2016

Froté osušky

Soft Cotton Uterák ELEGANCE 50x1cm. Rada uterákov ELEGANCE má skvelé užitočné vlastnosti: výborne saje vlhkosť, rýchlo schne, je jemný a na pokožku. Vedľa klasických a stále obľúbených froté uterákov a osušiek ponúkame tiež uteráky a osušky z bambusových vlákien a rýchloschnúci uteráky a osušky.


Nabízíme froté ručníky a osušky různých velikostí, z různých materiálů a samozřejmě široký výběr barev, vzorů a obrázků. Všechny ručníky i osušky jsou . Kolekcia vyšívaných froté uterákov.

Radi by ste tradičné froté , ktoré je príjemné na dotyk? Alebo zvolíte bambusové prevedenie, ktoré dobre odoláva plesniam a baktériám? Froté uteráky a osušky od firmy Greno, kvalitné uteráky vyrobené zo 1 bavlny , priedušné, mäkké a príjemné na dotyk. Kvalitné froté uteráky a osušky 450g - 550g. Jednofarebné uteráky s bordúrou, prúžkom alebo hladké.


Veľmi savé zo 1 bavlny. Hotelová osuška , hotelový . U nás pořídíte atraktivní froté osušky na pláž i do koupelny za výhodné ceny!

Samozřejmostí je hebký materiál s vysokou savostí. Vybírejte z široké škály motivů . Veľký výber farieb a vzorov, od najmenších uterákov na ruky po veľké komfortné osušky. Nakupujte online alebo navštívte jednu z našich predajní.


Unikátne, moderné a dizajnové uteráky s osuškami. Nájdete tu najlepšie bavlnené uteráky a osušky vyrobené z Egyptskej bavlny najvyššej kvality, vyznačujúce . Uterák s menom je skvelým darčekom pre Vašich blízkych. Luxusné osušky, vyrobené zo 1 česanej bavlny s antibakteriálnou úpravou. Aj keď froté osušky budete používať často, ich kvalita zostane stále rovnaká.


Froté je trojrozmerná tkanina, ktorá sa vyrába z bavlnenej priadze. Vyznačuje sa vďaka tomu vynikajúcou savosťou, hrejivosťou a . Luxusní osušky, vyrobené ze 1 česané bavlny s antibakteriální úpravou. I když froté osušky budete používat často, jejich kvalita zůstane stále stejná. Froté osuška s vysokou gramáží a savostí.


Na naše froté ručníky a osušky s vysokou savostí se budete moci spolehnout. Tkaní ve vysoké gramáži je zárukou vysokého pohodlí a komfortu. Našuchorené balenie obsahuje osušku luxusnej značky JOOP !

Exkluzívny vzhľad a vysoká kvalita froté 1 bavlny. Husto tkanú osušku o rozmere 80× 150 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky