štvrtok 28. januára 2016

Profesionalne kavovary

Sme oficiálnym distribútorom značiek: La Cimbali, Faema, Astoria, Elektra. Naša spoločnosť má takisto servisné pokrytie pre kávovary la cimbali, kávovary. Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek. Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste.


V gastronomických prevádzkach je správná voľba profi . Môžeme sa pozrieť na profesionálne kávovary , s ktorými sa stretávame napríklad v kaviarňach.

Tlak v nich dosahuje barov. To preto, že profesionálne . Carmen Espresso model CARMEN jednopákový. Rozmery: (L) 4x (P) 5x (A) 4mm m3. Predaj automatických a pákových kávovarov. K tomu káva pražená na Slovensku za veľkoobchodné ceny.


Profesionálne espresso kávovary do kaviarne – na prenájom či na splátky. Preto u nás nájde každý svoj obľúbený kávovar.

Predávame profesionálne kávovary JURA IMPRESSA! Oficiálny e-shop - doprava ZDARMA, príslušenstvo, servis. Svetový líder v produkcii on the go kávovarov. Nápojové a tovarové automaty, kávovary , vending professional.


Kávovary s plynovým LPG pohonom. Značková kamenná predajňa JURA a špecializovaný e-shop. Váš bezpečný, rýchly nákup a špičkové poradenstvo. Vyberte si kvalitný profesionálny kávovar na kapsule zo širokej ponuky eshopu 101caffe. JURA Plnoautomatický kávovar ENA Micro 90.


Vďaka širokej ponuke rôznych druhov kávovarov si môžete dopriať rýchlo pripravené espresso, cappuccino, latté machiato a iné druhy kávy. Ponúkam na predaj tento kvalitný profesionálny kávovar. Sprint vyznačuje sa svojou kvalitou, pevnosťou a spolahlivosťou. Vybrali sme pre vás , tie najlepšie kávovary nad 1eur podľa testov a recenzií.


Kvalitná káva, profesionálne pripravená, je snom snáď každého smrteľníka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky