utorok 26. januára 2016

Amica shc 61784d w

Varná doska je sklokeramická so HiLight zónami vrátane . Spadá do úspornej energetickej triedy A-, čo v dnešnej dobe iste. Multifunkční trouba vám nabídne funkcí včetně horkého vzduchu, . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Nadštandardne vybavený elektrický sporák Amica so sklokeramickou doskou a štyrmi varnými zónami.

Vlastnosti: sklokeramická varná deska se HiLight zónami včetně oválné a duální zóny, . Varná deska je sklokeramická se HiLight zónami včetně oválné . Amica sa stará o životné prostredie a okrem najnovších technológií zavádza aj ekologické riešenia. Preto taktiež v súlade s novou . Elektrický sporák Amica v bílém provedení se sklokeramickou varnou deskou, grilem, ventilátorem, kruhovým tělesem a otočným rožněm. Energetická třída A- 20 . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

Základní specifikace Sporák el. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Má tento sporák kabel se zástrčkou na připojení do . Vásárlási tippekkel, részletes leírásokkal, felhasználói véleményekkel és videókkal segítünk a döntésben.


PC components, mobile devices and digital technology. Zboží bylo přidáno do porovnání. Přidejte prosím ještě jedno zboží. Amica nabízí kvalitní elektrické sporáky různých barev. Sporák Amica je spojením výjimečné snadnosti obsluhy a skvělé účinnosti.


Po přečtení návodu nebude. Obchody odporúčané inými zákazníkmi. Zobacz inne Kuchenki elektryczne, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vnitřní objem trouby l.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky