štvrtok 14. januára 2016

Profi panvice

Dokonale sa hodia pre ľahko sa pripekajúce . V našej ponuke si určite nájdete tú pravú panvicu alebo pekáč pre vaše kuchynské potreby. Ponúkame jedine tie najkvalitnejšie nerezové, hliníkové, teflónové či keramické panvice a pekáče. Profi obchod pre profi kuchárov.


Titánový riad Gigant PROFI je vyrobený rovnakým spôsobom ako GIGANT MICRO CERAMIC.

A keď som sa nedávno dostal k novej keramickej panvici , rozhodol som sa urobiť. Asi mi pripomínala panvice , ktoré používajú profi kuchári v . Masívna panvica s unikátne zvrásneným antiadhéznym povlakom s charakterom nelešteného prírodného kameňa, pokrmy sa na špeciálne štruktúrovanom . Jej vnútorný keramický povrch je nepriľnavý a znesie veľmi vysoké teploty až do 400°C. Grilovacia panvica má rebrovaný povrch, ktorý je skvelý na prípravu mäsa alebo. CS Solingen Hlboká panvica profi Lassan z nerezovej ocele a medi,, cm.


Odolná panvica z nerezovej ocele zo série Big profi o priemere cm.

Má kvalitný nepriľnavý povrch a termické dno. Panvica AL black Pentole Agnelli indukcia 5mm 28cm 1ks. Hrnce, kastróly, panvice , pokrievky, Panvice. Která pánev se roztančí ve vaší kuchyni ? PROFI Panvica titánová hranatá 26x26x cm.


Liatinový hrniec oválny cm. Panvy sklopné, elektrické, plynové, zariadenie pre vývarovne, profesionálne kuchne, školské kuchyne, Panvice pre kuchyne. Nerez hrnce profi do gastro provozu kuchyně jídelen, restaurace pro všechny sporáky vč. Hrnce a kastroly dodávány včetně . Vynikající pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli Opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivní. POPIS Spoločnosť WMF je už 1rokov expertom na výrobu kulinárskeho vybavenia a. Varná doska elektrika, indukcia, plyn: áno.


Materiál: karbónová oceľ. Obsah setu: 3ks hrniec profi 1120cm. Extra hlboká panvica s vkladacím roštom. Rošt je z panvice vyberateľný.

Obľúbite si ju pre jej perfektné .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky