utorok 19. januára 2016

Stojan na odevy

Stojany na šaty – Vyberte si to najlepšie v e-shope alebo v predajniach KIKA. Tento praktický pojazdný stojan na odevy poskytne cenný priestor pre Vaše odevy v prádelni alebo v žehliarni. Obe tyče na odevy sú ľahko výškovo nastaviteľné . Tyč na odevy je ľahko výškovo nastaviteľná v. Drevený vešiak na šaty s policou na topánky.


Kovový stojan na šaty na kolieskach.

Privítajte naše vešiaky a stojany. Niektoré dokonca môžete . Věšák na šaty vybírejte podle barvy, materiálu nebo ceny na FAVI. Na výběr máte ze 1druhů! Bude to němý sluha nebo stojan na oblečení ve stylu . Praktický a odolný věšák na oblečení s koly MIA se hodí do domácností a kanceláří, kde není dostatek prostoru. Náš výrobek byl vybaven dvojitou tyčí, jejíž.


Stojan na šaty s roštom je praktickým pomocníkom do každej šatne.

Vďaka kolieskam umiestnených v spodnej časti môžete stojan kedykoľvek a bez námahy . STOJAN NA ODEVY „OXFORD“ - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a zľavy nájdete na Zlacnene. Malý vešiak s kolieskami a rúrkovým rámom. Stojany sa dajú zasúvať takže môžu byť uložené v malom priestore. Zatížit je možné ramena vždy v délce 3mm. Inzeráty stojan na oděvy - aktuální inzeráty na Sbazar.


Stojany na oblečení , stojany do obchodů, štendry, pojízdné stojany, stojany na šaty, výškově stavitelné stojany, levné stojany do obchodů, Stojany a štendry . Predaj vintage a retro nábytku, svietidiel a nábytkových doplnkov v e-shope. Poslouží vám nejen v šatně či předsíni, ale hodí se i do pokoje pro hosty. Konstrukce je vyrobena z odolného, ​​práškově lakovaného kovu. Závěsy jsou ukončeny koncovkami, které chrání oděvy před poškozením. Pojízdný stojan na oděvy je vyroben z chromniklové oceli.


Průměr trubky nosné konstrukce je cm. Univerzální řešení pro moderní bydlení s použitím moderních technologií pro inovativní design. Prodejní stojan otočný na kolečkách.


Dvouramenný věšák na oděvy do obchodu či bazaru. Výrobky pro „ stojan na oděvy “ u Mercateo, zásobovací platformy pro podnikatelské subjekty.

Objednejte si nyní výhodně a jednoduše.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky