utorok 26. januára 2016

Sitko na pasirovanie

Sitá na pasírovanie zeleniny v niekoľkých veľkostiach a vyhotoveniach vám. Zvoľte si na pasírovanie ten najúčelnejší nástroj, ktorým je antikorové sito s . Sitko CHEF vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele je extrémne jemné. Sitko je vynikajúce na cedenie vývarov, oleja a jemné pasírovanie.


Určený na jednoduché a rýchle pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci najmä na prípravu paradajkových, zemiakových, zeleninových a . Vynikajúce na ľahké a rýchle pasírovanie varenej alebo pečenej zeleniny, omáčok a pod.

Vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vhodné do umývačky, . Určený na pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci hlavne na prípravu omáčok, polievok a pretlakov z. Určený pre jednoduché a rýchle pasírovanie zeleniny a ovocia, vynikajúci najmä na prípravu paradajkových. Moderné kuchynské sito určené na pasírovnie zeleniny je vyrobené z nerezu. Sitko s malými otvormi je na surové a varené paradajky, cukety, baby mrkvu, . BANQUET Sítko CULINARIA 1cm. Pravops slova „ pasírovanie “ v slovenských pravopisných slovníkoch.


Toto sito možno používať na prepasírovanie ovocia i preosievanie múky alebo práškového cukru a hodí sa na rozličné hrnce a misy. Pre pasírovanie omáčok, polievok, ovocia a detských jedál.

Guľa na pasírovanie cm. Slúži na pretláčanie ovocia, zeleniny, či inej potraviny skrz sitko za účelom odstránenia väčších častí. Ivančania ivančanom :) Skupina pre všetkých fanúšikov prímestskej obce Ivanka pri Dunaji. Najväčší rozdiel je vo veľkosti dier. Na scedenie rezancov nám postačí sitko s väčšími otvormi avšak na práškový cukor alebo pasírovanie musí byť veľmi jemné.


KENWOOD KAB992PL, pasírka a sito. Leave a Comment Cancel Comment. Pasírovacie sito antikorové. Nerezový rozoberateľný pasírovač s jemným výpletom na pasírovanie varenej a pečenej koreňovej zeleniny, zemiakov, tekvice, konzervovaných paradajok. Jemné sitko vhodné na cedenie olejov, vývarov alebo pasírovanie jemných produktov.


Materiálové zloženie: plast a nerezová oceľ. Cena: Dohodou, Lokalita: Piešťany. Multifunkčné dvojité sito určené na umývanie a odkvapkávanie ovocia a zeleniny , cedenie zemiakov, pasírovanie omáčok alebo polievok objem - 5L priemer . Sítko z nerezu má háčky, které dobře drží na misce.


Sito na pasirovanie 20cm ibili.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky