piatok 8. januára 2016

Polička na topánky

Vašej domácnosti novú energiu. U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek. Nízke aj vysoké botníky s vyklápacími poličkami na obuv.


Jednoduché stojany na topánky do chodby. Nosná konštrukcia je z čierneho plastu, poličky s drôtu v prevedení chrómová farba.

Skrinky na topánky alebo inak nazývané topánkovník či botník sú nepostrádateľnou súčasťou predsiení a chodieb. Ponúkame skrinky v rôznych veľkostiach a . Veľmi praktická je napríklad skrinka na topánky s lavicou, alebo skrinka na topánky v tvare . Regál na topánky je vyrobený z masívneho borovicového dreva bez následnej impregnácie a je vhodný na priame použitie, alebo tiež k vlastnej farebnej úprave. Oba rošty majú trubkovou konštrukciu čiernej farby. Odkladací policový rošt je.


Valcový botník, ktorý je navrhnutý pre doplnenie šatníkových skríň. Do svojej predsiene či chodby si zakúpte praktický botník či skrinku na topánky a váš problém je definitívne zažehnaný.

Aj internetový obchod MôjNábytok. Máte veľa topánok a nemáte ich kam dať? V ponuke desiatky rôznych . Vyberte si zo závesných alebo výklopných botníkov, či lavíc. Vybavte chodbu, halu či predsieň stojanom na topánky , oblečenie a klobúky. Botník túto situáciu ľahko vyrieši.


Určená na odkladanie obuvy do šatníka. Zrecyklovaná drevená polička napr. Kúpite online v eshope Mobelix. Starax-Vysuvna policka na topanky 900mm korpus. Veľké aj malé skrinky na obuv z predajní a eshopu kika si vaša predsieň zamiluje.


Nedávno sme v našom jednoizbovom byte narazili na menší problém. Tým bolo, kam nahádzať všetky tie páry topánok , Niežeby sme boli pipky . Slúži nielen ako odkladací priestor na topánky – tzv. Využiť sa dá napríklad aj ako nočný stolík či skrinka. Všetko záleží len na fantázii .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky