štvrtok 21. januára 2016

Predam skladove regale

Kovové regále za najlepšie ceny, kovový regál na predaj a kúpu na Bazar. Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári. Inzeráty skladove regale. Bezplatná inzercia, skladove regale predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Predam Paletove regale znacky PROMAN. Stavebnicový systém - uchytenie na kolíky, jednoduchá a . Ponúkam na predaj policové regále , knižnice. Dekor- kombinacia Slivka a čierna. Rozmery: Výška- 200cm, širka- 85cm, hlbka- 40cm Cena za ks - iba 59 . Predám použité bezpečnostné obojstranné plechové uzamykateľné regále.


PREDAM PALETOVE REGALE PROMAN.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Regály a police nákup a rezervácia v OBI. Profesionálny servis od projektu, cez montáž až po pozáručný servis paletových regálov. EV 2Balkancar a ruční vysokozd. Balení obsahuje kusy těchto regálů , přesně jako na fotografiích.


Patra jdou univerzálně nastavit. Prodám nové kovové regály. Není potřeba žádných šroubů. Online predaj , rýchle doručenie po celom Slovensku.


Dodávame všetky druhy regálov a regálových systémov - policové regály , regály na. Predaj a výroba obchodného zariadenia: obchodné a skladové regály , . Predám staršie kovové paletové regále v dobrom stave. Policové diely sú ideálne úložné riešenie do obývacej izby.


Konzolové regály - Tu nájdete všetko vašu dielňu. Doprava nad € zadarmo a záruka roky.

AKCE : 3x Regál 5- policový regál 180×90×30cm=270cm. U nás nájdete širokú ponuku vybavenia pre priemyselné podniky, štátne organizácie, školy, firmy, obce ai. Skladové a obchodní regály.


Zabezpečujeme vybavenie dielní, skladov a šatní.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky