streda 20. januára 2016

Cestoviny so smotanovou omáčkou

Prinášame vám výber najlepších omáčok na cestoviny , z ktorých si určite vyberiete. Recepty pre chutný život. Rýchla smotanová omáčka na cestoviny.


Cestoviny zmiešame s omáčkou a podávame. Na tanieri posypeme nastrúhaným .

POTREBNÉ PRÍSADY balíček cestovín, trojuholníky taveného syru, 2ml . Lahodná krémová omáčka na cestoviny. Môj ďalší recept bude, ako inak, diétny. Ale nie tak celkom, keďže každý vieme, že smotana nie je až tak moc diétna.


Na masle opražíme na pásiky pokrájanú šunku. Prilejeme šľahačkovú smotanu rozmiešanú s bujónom, tavený syr, 2ml mlieka a miešame, . Taliani rozlišujú viac ako 3druhov a tvarov cestovín, no v domácich podmienkach sú na prípravu najjednoduchšie ploché dlhé rezance, ktoré sa rozlišujú . Pri scedení si odložíme šálku zo scedenej vody v ktorej sme cestoviny varili.

Keď sa ponáhľame, cestoviny sú rýchle, jednoduché a chutné jedlo. Farfale si uvaríme v osolenej vode al dente. Vybrali sme si k tomu omáčku na cestoviny založenej na pancette, bazalke, paradajkách a smotane.


Je to omáčka príjemná, jemná a . Dochutíme roztlačeným cesnakom a mletým čiernym korením. Hotové vmiešame do omáčky a podávame. Prisypte mleté čierne korenie a varte, až kým mäso nie je úplne mäkké.


Domáce cestoviny s hríbovo smotanovou omáčkou. Omáčku na záver dosoľte podľa chuti. Uvarte si vlastné domáce cestoviny s čerstvou hríbovo smotanovou omáčkou ! Potom si pripravíme omáčku. Cibuľku orestujeme a zalejeme ju bielym vínom.


Pridáme lososa vo vlastnej šťave, bazalku, . Ako prvé si odrežeme krúžky salámy a nakrájame ich na malé kocky. Dáme ich jemne opražiť na troške oleja. Rajčiny nakrájame na kúsky, cesnak tiež.

Jemne orestujeme na oleji, osolíme a okoreníme, pridáme sušenú bazalku. Potrebujeme: cestoviny penne dkg šunky konzerva šampiňónov alebo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky