streda 6. januára 2016

Vianočný stromček z pet fliaš

V Londýne si postavili vianočný stromček , ktorý je zelený nielen farbou, ale aj. Nezvyčajné eko-Vianoce: V Londýne majú strom z PET fliaš. Vyrobte si z nich ozdoby na vianočný stromček - pierka z PET fliaš.


Izraelská dizajnérka Hadas Itzcovitchová vytvorila so svojím otcom, izraelským umelcom Ernestom Itzcovitchom vianočný stromček z . Reťaz z vianočných drobných guličiek rozstriháme.

Z pet flaše si vystrihneme štvrťkruh (ale môže to byť aj z papiera) a. Videonávo ako vyrobiť vianočný stromček z plastovej fľaše. Ak chcete urobiť dekoratívne novoročné ručné remeslo: vianočný stromček vyrobený z plastových fliaš, . Kreatívne vianočné stromčeky z plastových fliaš. Na výrobu stojana potrebujeme oceľový plech hrubý mm, oceľovú rúrku s priemerom 1mm a oceľovú rúrku s. Z nepotrebných PET fliaš parádny luster . Takmer každý z nás pije malinovku a väčšinou z umelých fliaš.

Vianocny - stromcek postup-na-vianocny-stromcek-2 . PET fľaše a iné pomôcky sú skvelým materiálom na výrobu rozličných užitočných predmetov. Zo všetkých vianočných dekorácií ma najviac zaujali pierka, boli. Vianoce, vianočné dekorácie, vianočný stromček , diy, handmade.


Vianočný stromček z papiera - Knitted. Aj takéto môžu byť vianočné stromčeky: Originálne a priateľské k prírode. Stromček sa dá urobiť aj z puklíc alebo fliaš 22.


Taktiež môžeme kombinovať rôzne farby PET fliaš a zliepať ich dohromady. Hotové vločky zavesíme na vianočný stromček. Najaktuálnejšou prácou tímu je vianočný strom z PET fliaš – PETree, ktorý od 1. Národnej technickej knižnici v . Malé mestečko Kaunas v Litve sa teší krásnemu zelenému vianočnému stromčeku, ktorý je vyrobený zo 40-tisíc recyklovaných plastových fliaš pre tohoročné . A možno by ste mali najradšej vianočný stromček v každej izbe. Chýba: pet Plastové fľaše už nevyhadzujeme a robíme si z nich vianočné ozdoby. Z týchto vločiek môžete napokon urobiť aj kreatívny stromček.


Unikátny vianočný stromček z PET fliaš je od 20.

SNP č, 1v Žiar nad Hronom, kde . Vyhotovujeme návrhy a projekty fliaš podľa želania zákazníka až po dovoz tovaru. Na zaplatenie jednej faktúry môže byť použitých maximálne kupónov. Mať počas Vianoc v obývačke stromček je odvekou tradíciou.


O niečo umeleckejšie vyzerajúci model sa podarilo spraviť z fliaš piva Heineken.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky