streda 6. januára 2016

Nastenny regal

Tento artikel je k dispozícií iba ONLINE. Dizajnový nástenný regál , Jednoduchá údržba, Dodávané v demontovanom stave - SCONTO NÁBYTOK. Poskytuje miesto pre dekorácie a knihy , Reprezentatívny, koloniálny štýl, bez zbytočných detailov , Masívna akácia z . Regál pre zavesenie na stenu v módnom vysokom lesku.


Uprostred polica z číreho skla. Regály i police nájdu uplatnenie v každej domácnosti.

Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . Designový nástěnný regál , Snadná údržba , Dodává se v demontu - Sconto Nábytek. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Poličky do kuchyně i police na stěnu do pokoje, . Můžete vybírat z různých . OBI rohový nástenný regál Monteux ponúka miesto pre knihy, obrazy, dekorácie apod. Rôzne možnosti inštalácie a dekoratívny úložný priestor Početné odkladacie priehradky rôznej veľkosti poskytujú miesto na bytové doplnky, C knihy alebo . Výhradně se specializujeme na kompletní sortiment německých nástěnných regálů ELEMENT SYSTEM.

Máme e-shop i kamennou prodejnu. Plastové boxy Unibox jsou v nástěnném regálu uchyceny nosnými lištami. Plastový box leží na nosné liště a je současně přidržován další nosnou lištou za ho. Celý regál lze snadno přizpůsobit každému interiéru a . Dekorativní úložný prostor Tato regálová sada z naší industriální série nabízí flexibilní úložný prostor a současně propůjčuje bytu stylový akcent.


Jednoduchý a velice praktický nástěnný regál na uskladnění pneumatik. Moderný nástenný regálPriestor pre dekorácie, knihy, kvetyMateriál jednoducho udržiavateľné . Dva v jednom - dekorativní a praktický. Chromový nástěnný regál Pescara nabízí na své stylové polici z děrovaného plechu úložný prostor pro kosmetické . Nástenný regál NORA za 34. Vystavte si oblíbenou dekoraci!


Podpěry lze demontovat a regál používat běžným . Vintage styl je známý pro svou vlastnost, která v sobě snoubí romantický a venkovský . Ozdobte obývaciu izbu závesnými regálmi. Praktický nástěnný regál přináší nový úložný prostor do vašeho domova. Police vám pomôžu ušetriť miesto. Směrem nahoru se regál zužuje – spodní police má největší hloubku a horní police .

Pomocí nástěnného regálu ne pneumatiky můžete snadno uložit sestavy pneumatik.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky