pondelok 16. mája 2016

Úložný box na auto

Strešný box MD má univerzálne použitie na zimnú, ale aj letnú sezónu. Tento strešný box je vhodný na všetky modely áut a všetky typy strešných nosičov. Aj z menšieho auta sa tak razom stane auto s množstvom úložného priestoru na.


Ak ste sa rozhodli zaobstarať si strešný box , v prvom rade je nutné zamyslieť . Viac ako spoľahlivosť.

Cesta autom do Chorvátska, rady a tipy. Kúpte si strešný box Thule na auto a rozšírte objem zavazadlového priestoru vášho auta o veľa litrov. Nepremýšľajte, koľko kufrov alebo lyží na dovolenku . Málo používaný, plne funkčný, má len jednu prasklinu, ktorú je vidieť aj na fotke. Střešní box na auto , který využijete na aktuální podzimní sezónu, nabídne vám dostatečný ložný prostor např. Hľadáte neustále niečo v aute ? Viete, že ste to položili na určité miesto, ale naraz, keď to potrebujete, tak to tam proste nemôžete nájsť?


AUTA Odkladacie boxy modrá.

FROZEN Odkladacie boxy modrá. Vyberte si střešní box na Vaše auto. Nabízíme kvalitní autoboxy značek Thule, Neumann, Hakr na lyže, snowboardy či jiná zavazadla.


Hledáte neustále něco v autě ? Víte, že jste to položili na určité místo, ale najednou, když to potřebujete, tak to tam prostě nemůžete najít . Skladovací box značky Curver je ideálnym riešením pre uskladnenie drobných hračiek. Usporiadané skladovanie drobných predmetov – s dodatočným priestorom na 1- nu škatuľku s papierovými vreckovkami. Vyberateľná deliaca priehradka s . Zjednejte si v autě pořádek s Catch Caddy úložným boxem do auta. Díky úložnému boxu už nemusíte věci pohazovat okolo, ale uspořádat je a mít je po ruce!


Pokud se i Vám často stává, že při nástupu do auta nevíte kam odložit mobilní telefon, peněženku, klíče a mnoho dalších předmětů, máme pro Vás snadné . THULE Motion XT XL (800) lesklá černá - Střešní box. Poznáte to, nastúpite do auta , kľúče hodíte do priehradky vo dverách, mobil položíte na stredový panel a peňaženku hodíte na sedadlo spolujazdca. Střešní boxy zvyšují kapacitu úložného prostoru u aut, díky nim si tak dopřejete větší komfort cestování. Podle jakých kritérií byste měli střešní .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky