utorok 31. mája 2016

Nerezové umývadlo

Nerezová umývadla a drezy. Vám poradí ako vyberať Kuchynské drezy. Máte vybrané filtry: nerez.


Balenie obsahuje nerezové umývadlo , konzoly, . Výlevky, nerezové umývadlá , umývadlá ovládané kolenom, kolenový spínač.

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Ponúkame výrobu nerezových výrobkov z vysoko legovanej ocele na zákazku, najmä nerezové ploty a brány, nerezové zábradlia, striešky a iné. Zápustné umyvadlo , průměr 3mm, leštěná nerez - rozměry umyvadla : vnitřní průměr 3mm, vnější průměr 3mm, výška 1mm - materiál: AISI 304 . AUM 0INV automatické nerezové umyvadlo do stěny pro tělesně postižené – s dávkovačem mýdla a osoušečem rukou . Zajímá vás Umývadlo nerezové nebo obecně Umývadlo do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte si Umývadlo jaký . Kolenové ovládanie s batériou. Rozmer: 4x 4x 3mm .

Celonerezové nástěnné umývadlo. Spouštění vody je prováděno stlačením kolenové páky. Po částečném stlačení teče voda a po jejím dotlačení namíchaná. Požiadať o cenovú ponuku. Cena tohto produktu je na vyžiadanie, aby sme vám vedeli navrhnúť tú najlepšiu ponuku.


Pre vyžiadanie ceny vyplňte krátky . Nabídka nerezových umyvadel v rozměru cm. Umyvadlo (výlisek) je připevněno dvěma šrouby ke stěně (upevňovací otvory prům. mm). V ceně nerezového umyvadla není baterie (dle výběru), kotvící . Můžete si vybrat plastová technická umyvadla , nerezová technická umyvadla a keramické výlevky. Plastové úklidové výlevky vyhovují nejvyšším požadavkům na. Prodám z novostavby nikdy nepoužitý set umyvadla , chrom sifonu a chrom umyvadlové baterie.


K dispozici jsou kusy setu (ze dvou koupelen). Dostupnosť: skladom Viac informácii. Možnosť osadenia do skrinky, 6mm.


V tomto oddelení sa nachádzajú všetky nerezové drezy FRANKE, BLANCO, TEKA a ďalšie.

Rohové prevedenia, klasické prevedenia uložitelné pozdĺžne s . Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 6produktov na Pricemanii a ušetrite až do !

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky