utorok 3. mája 2016

Detska postel biela

Drevená detská postieľka Radek II biela. Táto úžasná detská posteľ vo forme domčeka Paul v elegantnej bielej farby je vyrobená z borovicového dreva. Zaistí miesto pre spokojný spánok a zároveň tiež. Biely detský nábytok patrí pre vybavenie detskej izby k najvyhľadávanejším.


A tým najpredávanejším dielom sú samozrejme detské postele.

Poschodová masívna posteľ. Vašej domácnosti novú energiu. Súčasťou postele je laťkový rošt z líšt. Maminky , nové nadherné postielky ,krásne farebné do detskej izbičky malej slečny.


Krásna detská postieľka pre bábätko s úložným priestorom, vyrobená z kvalitných materiálov. Ponúkame ju v bielej farbe, ktorá ani po rokoch nestratí svoj šmrnc. IKEA - BUSUNGE, Rozkladacia detská posteľ , , Dĺžku postele možno prispôsobiť podľa výšky vášho dieťaťa. Lamely z masívneho dreva poskytujú telu pevnú .

Materiál: borovica masív. Nábytok vyniká na jednej strane svojou rozprávkovou krásou, na druhej praktickosťou. Detská juniorská posteľ 140x70cm.


Kvalitná detská posteľ čaká na vás na RozprávkováIzba. Originálna biela detská posteľ je dodávaná s flexibilným lamelovým . Jednoduché váľandy s úložným priestorom i zložité poschodové postele so. Elegantná biela vyvýšená posteľ s priestorom na hranie v tvare iglú.


K tejto detskej posteli obdržíte molitanovú matrac ZADARMO! Z kolekcie Alpha je možné zakúpiť rôzne typy postelí vhodné ako do detských, tak študentských postelí. Zábrana na bokoch postele chráni dieťa pred . Biela ekologická nezávadná farba.


Táto vyvýšená posteľ svojou konštrukciou ponúka kombináciu pohodlného a bezpečného spánku na vyvýšenej posteli. Nápadité riešenie vyhotovenia detskej. Máte doma krásnu princeznú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky